Postet nga: Esat Kelmendi

Kush i llogaritë pikët e kandidatëve për student? Rektorati i UP-së dhe Fakulteti i Filologjisë japin deklarata kundërthënëse

Pesë studentë të Fakultetit të Filologjisë, në programin Gjuhë dhe Letërsi Gjermane në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”, janë pranuar si studentë të rregullt, pavarësisht diferencës ...

Pas ‘Humbjes’ në Gjyq Nga Kisha, UP Synon Kthimin e pronave Tjera

Rektori i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, Marjan Dema, tha se nuk kanë hequr dorë nga pronat e UP-së.

UP Demanton Lajmin për Hapjen e Konkursit për Studentë

Universiteti i Prishtinës ende nuk ka marrë vendim mbi hapjen e konkursit për pranim të studentëve të rinj.

Sekretari i UP-së Merret në Pyetje nga Policia

Dëshmia e sekretarit Kelmendi ka filluar në orën 13:00 ndërsa ka përfunduar rreth orës 15:30.

studentet

Të Enjten Vendoset për Afatet e Provimeve në UP

Senati i Universitetit të Prishtinës do ta japë fjalën e fundit rreth mënyrës së organizimit të afateve të ardhshme për provime, në mbledhjen e caktuar ...

Kelmendi: 48 Mijë Euro Dëmi i Shkaktuar UP-së

Sekretari i Universitetit të Prishtinës, Esat Kelmendi, ishte dëshmitari i radhës në gjykimin ku të akuzuar janë ish-rektori i UP-së, Enver Hasani, ish-shefi i Prokurimit, Hakif Veliu, ...

Esat Kelmendi Dëshmon në Rastin e Enver Hasanit

Në seancën e sotme gjyqësore kundër ish-rektorit të Universitetit të Prishtinës pritet të dëshmojë Esat Kelmendi, përfaqësues i UP-së.

Rektori i Ri Zgjidhet më 4 Mars

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” ka hapur konkurs për zgjedhjen e rektorit të ri menjëherë pasi rektori i deritashëm, Ramadan Zejnullahu, ka paraqitur dorëheqjen e ...