Postet nga: Esat Kelmendi

Pozita e Sekretarit të UP-së, sot pritet të vendos Këshilli Drejtues

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” sot pritet të vendos për pozitën e Sekretarit të Përgjithshëm, pozitë kjo e cila ka mbetur ...

Sekretarit të UP-së i skadon mandati, rektori e emëron U.D. pa e njoftuar Këshillin Drejtues

Rektori i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, Naser Sahiti, që nga tetori e ka emëruar si ushtrues detyre sekretarin e këtij universiteti, Esat Kelmendi, pa e njoftuar ...

Profesorët e zgjedhur deputetë do të pezullojnë punën në universitete

11 profesorë të Universitetit të Prishtinës të cilët janë zgjedhur deputetë të Kuvendit të Kosovës do të duhet të pezullojnë punën e tyre në këtë institucion.

Me kërkesë të UP-së shtyhet seanca gjyqësore për kontestin e tokës me kishën

Është shtyrë seanca e paraparë të mbahet sot lidhur me kontestin gjyqësor mes Universitetit të Prishtinës dhe Kishës Ortodokse.

Mandati i dyshimtë i anëtarëve të Këshillit Drejtues të UP-së

Në mbledhjen e 28 qershorit, në Senatin e Universitetit të Prishtinës, u zgjodhën pesë anëtarë të Këshillit Drejtues.

Kush i llogaritë pikët e kandidatëve për student? Rektorati i UP-së dhe Fakulteti i Filologjisë japin deklarata kundërthënëse

Pesë studentë të Fakultetit të Filologjisë, në programin Gjuhë dhe Letërsi Gjermane në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”, janë pranuar si studentë të rregullt, pavarësisht diferencës ...

Pas ‘Humbjes’ në Gjyq Nga Kisha, UP Synon Kthimin e pronave Tjera

Rektori i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, Marjan Dema, tha se nuk kanë hequr dorë nga pronat e UP-së.

UP Demanton Lajmin për Hapjen e Konkursit për Studentë

Universiteti i Prishtinës ende nuk ka marrë vendim mbi hapjen e konkursit për pranim të studentëve të rinj.