Postet nga: Esat Gutaj

Ish-arkëtarja e FINCA-s thotë se nuk ka dijeni se mori 23 mijë euro

Në gjykimin e Merita Shehut, ish-arkëtare e degës së institucionit mikrofinanciar “FINCA” në Rahovec, e akuzuar për përvetësim të mijëra eurove, u bë shikimi ...

Gjykimi i ish-arkëtares së ‘Finca’-s, dëshmitarët rrëfejnë si e gjetën arkën thatë

Në gjykimin e Merita Shehut, ish-arkëtarja e degës së institucionit mikrofinanciar “Finca” në Rahovec, e akuzuar për përvetësim të mijëra eurove, ka dëshmuar ...

Suharekë: Të akuzuar të ri në qështjen ku gruaja akuzohet se porositi vrasjen e burrit

Gjykimi për vrasjen e Abedin Bytyqit në Peqan të Suharekës ka marrë kthesë të re.

Detaje të reja në gjykimin për vrasjen e Abedin Bytyqit, prokurori flet për zgjerimin e aktakuzës

Të akuzuarit për vrasjen e Abedin Bytyqit në Peqan të Suharekës japin mbrojtjen e tyre. Abedin Bytyqi u vra në mënyrë mizore në 6 tetor të vitit 2016.

Vrasja që pretendohet se u porosit nga gruaja eskalon në kërcënime të rënda

Në gjykimin për vrasjen e Abedin Bytyqit, në Peqan të Suharekës, seanca kaloi me tensione dhe përplasje fjalësh ndërmjet të akuzuarve.

Deklarata e Dibran Hoxhës në Gjykatë për incidentin në ‘Kobra City’

Pronarit të lokalit “Kobra City” në Prizren, Dibran Hoxha, që nga dita e djeshme i është caktuar masa e paraburgimit nga Gjykata Themelore në Prizren.

Çoçaj e Buduri Deklarohen të Pafajshëm

Çoçaj e Buduri Deklarohen të Pafajshëm

Drejtori i Arsimit në Komunën e Prizrenit, Nexhat Çoçaj, dhe drejtori i Gjimnazit “Gjon Buzuku”, Shaip Buduri, u deklaruan të pafajshëm përballëakuzës për ...