Postet nga: esat bajrami

Vrasja në Gjakovë, arsyetimi i Gjykatës për dënimin e të akuzuarit me 16 vjet burg

Në tetë faqe aktgjykim, Gjykata e Gjakovës ka dhënë arsyetimin për 16 vjet burgim që i dha Esat Bajramit, i akuzuar për vrasjen e Arlind Hanës.

Gjakovë - Shtyhet për të katërtën herë gjykimi në rastin e vrasjes së Arlind Hanës

 

Gjakovë - Shtyhet seanca për rastin e vrasjes së Arlind Hanës

Seanca ndaj Esat Bajramit, i akuzuarit për vrasjen e Arlind Hanës, është shtyrë për datën 27 shkurt.

Gjakovë- shtyhet seanca për rastin e vrasjes së Arlind Hanës

Në rastin e të akuzuarit Esat Bajrami për vrasjen e Arlind Hanës, sot ishte planifikuar të mbahej seanca e parë e rigjykimit, mirëpo e njëjta u ...

Gjykimi për vrasjen e Arlind Hanës, shtyhet seanca

Seanca ndaj Esat Bajramit, i akuzuar për vrasjen e Arlind Hanës, është shtyrë për datën 17 janar të vitit 2020.

Gjakovë, 18 vjet burgim për vrasjen e Arlind Hanës

I akuzuari Esat Bajrami është shpallur fajtor për dy veprat penale - atë të vrasjes dhe për armëmbajtje pa leje.

Kërkohet ekspertizë e re e psikiatrisë në gjykimin e Esat Bajramit për vrasjen e 30 vjeçarit

Në gjykimin ndaj Esat Bajramit, i cili po gjykohet për vrasje, u dëgjua eksperti mjeko-ligjor Flamur Dylhasi dhe hetuesi Edmond Jakupaj.

Motra e të akuzuarit për vrasje thotë se është ngacmuar vazhdimisht nga i ndjeri

Në gjykimin e Esat Bajramit, i akuzuar për vrasjen që ka ndodhur në nëntor të vitit të kaluar, sot në Gjykatën e Gjakovës dëshmuan në...