Postet nga: Ersan Qavolli

Grupi i të akuzuarve për fajde në Pejë do të përballet edhe me hetimin për prejardhjen e pasurisë

Pasuri të paluajtshme, para në bankë, vetura luksoze që kishin të akuzuarit për fajde në Pejë nuk përkonin me të hyrat e vogla financiare që grupi kishte pasi ...

Dosja e fajdeve në Pejë, detaje se si organizoheshin takimet mes ‘fajdexhinjve’ e viktimës

Një dosje e re e fajdeve në rajonin e Pejës është regjistruar muaj më parë. Tre persona po akuzohen nga prokurori Ersan Qavolli për fajde dhe ndihmë në ...

Arrestohen dy persona për keqtrajtimin e një qeni

Dy persona janë ndaluar me urdhër të prokurorisë nën dyshimin se kanë keqtrajtuar një qen.

Prokurori tregon për masat e fshehta që zbuluan grupin e dyshuar për fajde

Prokurori, Ersan Qavolli, cili ka trajtuar rastin për fajde në Pejë në emisionin "Kallxo Përnime" ka treguar rrugën që është ndjekur për të zbuluar rastin të ...

Dosja e fajdeve në Pejë - LIVE

Sonte në emisionin "Kallxo Përnime" po transmetohet hulumtimi rreth fajdeve në Pejë.

Aktakuzë për korrupsion ndaj ish-drejtorit të bordit 'KRU-Hidrodrini' në Pejë

Prokuroria e Pejës ka ngritur aktakuzë ndaj ish-drejtorit të drejtorit të bordit "KRU-Hidrodrini" në Pejë, Valon Haxhijaj, për vepër penale të korrupsionit.

Dënohet biznesi dhe personi përgjegjës i biznesit për ndotje e degradim të mjedisit

Gjykata e Pejës i ka gjetur fajtor biznesin “Q.P” dhe personin përgjegjës të atij biznesi, L.Q. për vepër penale-ndotja, degradimi ose shkatërrimi ...

Paraburgim të dyshuarve për fajde

Gjykata në Deçan ka caktuar masën e paraburgimit ndaj dy të dyshuarve për fajde.