Postet nga: enver sekiraqa

Avokatja e Enver Sekiraqës paralajmëron padi për shpifje për Shefqet Rizën

Në seancën e mbajtur ndaj Enver Sekiraqës, i akuzuar për shtytjen e Arben Berishës për ta vrarë policin Triumf Riza, babai i të ndjerit, Shefqet ...

Shefqet Riza rideklarohet, Enver Sekiraqa nxiti vrasjen e Triumfit

Enver Sekiraqa, i cili akuzohet për shtytjen e Arben Berishës për vrasjen e policit Triumf Riza, sërish sot është ulur në bankën e të akuzuarit.

Shtyhet seanca e rigjykimit ndaj Enver Sekiraqës

Është shtyrë seanca e rigjykimit, ndaj të akuzuarit Enver Sekiraqa, të akuzuar për shtytje në vrasje.

Prokurori që akuzoi Enver Sekiraqën, sot numëroi provat kundër 'Komandant Calit' në Hagë

Prokurori Andrew Carney, ishte ai që sot deklaroi në gjyqin e specializuar në Hagë se ish-Komandant Calin, Salih Mustafën do ta ballafaqojë me më shumë se 15 dëshmitarë dhe 50 ...

13 vjet nga vrasja e policit Triumf Riza, mbi gjysmë shekulli burg për Enver Sekiraqën e Arben Berishën

Sot janë bërë 13 vjet nga dita kur polici i Kosovës, Triumf Riza, u vra në njërën nga lagjet e Prishtinës.

Apeli i jep Sekiraqës gjykim të ri por ia vazhdon paraburgimin

Gjykata e Apelit sot  45 ditë nga mbajtja e seancës më 6 mars, mori vendim me të cilin pranoi ankesën e avokates Kosovare Kelmendi, mbrojtëse e të akuzuarit Enver ...

Apeli kthen sërish në rigjykim rastin e Enver Sekiraqës

Gjykata e apelit ka kthyer në rigjykim rastin e të akuzuarit Enver Sekiraqa.

Apeli ende nuk ka vendosur për ankesën e Enver Sekiraqës

Janë bërë një muaj nga dita kur Enver Sekiraqa doli para Gjykatës së Apelit për të kërkuar drejtësi për dënimin prej 30 vitesh burgim. ...