Postet nga: enver bytyqi

Ish-zyrtarët e Komunës së Prizrenit dhe dy investitorët kundërshtojnë akuzat për dëmtim dhe uzurpim të pronës së teqesë Melami

Ish-zyrtarët e Komunës së Prizrenit: Islam Thaçi, Fatmir Memaj, Refki Muzbeg, Enver Bytyqi, Krenare Koçi, si dhe dy investitorët  Agron dhe Valbon Kastrati gjatë së ...

Deklarohen për fajësinë shtatë të akuzuarit për keqpërdorim, dëmtim dhe uzurpim të pronës ‘Teqeja Melami’

Islam Thaçi, Fatmir Memaj, Refki Muzbeg, Enver Bytyqi, Krenare Koçi, Agron dhe Valbon Kastrati, janë ulur në bankën e të akuzuarve për t`u përballur ...

Ndërtimet pa leje në Prevallë, kryeinspektori i mjedisit dhe inspektorët e Prizrenit dalin para gjyqit

Ka dështuar të mbahet seanca gjyqësore ndaj kryeinspektorit të Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Bedri Halimi, si dhe katër inspektorëve të Komunës së ...

Mos-rrënimi i objekti 13 katësh pa leje, Inspektori dënohet me burgim

1 vit e 6 muaj burgim efektiv e ka dënuar Gjykata e Prizrenit, Enver Bytyqin, inspektor në Drejtorinë e Inspektorateve në Komunën e Prizrenit.

Nijazi Kryeziu dëshmitar në gjykimin për ndërtesën 13-katëshe pa leje

Ish-drejtori i Urbanizmit në Komunën e Prizrenit, Nijazi Kryeziu, ka dëshmuar në gjykimin e ish-inspektorit komunal të Ndërtimtarisë, Enver Bytyqi, dhe të investitorit, Feim Hamiti, të akuzuar ...

Nuk ndihen fajtorë inspektorët e akuzuar për lejim të ndërtimeve pa leje në Prevallë

Inspektorët Enver Bytyqi, Nexhmedin Musliu, Bashkim Krasniqi, Ruzhdi Daka dhe Bedri Halimi, të akuzuar nga Prokuroria Speciale për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar, thanë në ...

Dalin para gjyqit inspektorët e akuzuar se lejuan ndërtime pa leje në Prevallë

Mungesa e njërit të akuzuar ka bërë që të dështojë mbajtja e seancës gjyqësore ndaj 4 inspektorëve të Komunës së Prizrenit dhe një inspektori ...