Postet nga: Energjia

Çmimet e energjisë rrisin në nivel rekord inflacionin në Spanjë

Inflacioni në Spanjë ka arritur në nivelin më të lartë në pothuajse 37 vjetët e fundit. Rritja e inflacionit është rritur për shkak të rritjes së çmimeve të energjisë ...

Paratë e amerikanëve do të investohen në bateri për ruajtjen e energjisë

Qeveria e Kosovës synon që në bashkëfinancim me Shtetet e Bashkuara të Amerikës të investojë në bateri për ruajtjen e energjisë që do të shfrytëzohet ...

Punime në rrjet, KEDS tregon ku do të ketë ndërprerje të rrymës

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në kryeqytet dhe ...

Evropa do të jetë 'e pavarur nga energjia ruse deri në vitin 2030'

Komisioni Evropian ka propozuar një përmbledhje të një plani për ta bërë Evropën të pavarur nga lëndët djegëse fosile ruse para vitit 2030 – duke ...

Abazi: Rritja e çmimeve të energjisë është shkaktuar qëllimisht nga Rusia

Kryetari i Komisionit parlamentar për Punë të Jashtme, Haki Abazi, në emisionin “Kallxo Përnime” ka thënë se rritja e çmimeve të energjisë është shkaktuar qëllimisht nga ...

Kryeministri italian: Çdo sanksion i BE-së ndaj Rusisë nuk duhet të godasë energjinë

Çdo sanksion që mund të vendoset ndaj Rusisë nga Bashkimi Evropian nuk duhet të përfshijë importet e energjisë, tha të premten, 18 shkurt, kryeministri italian Mario Draghi.

Presidentja e shqetësuar për vendimin e ZRrE-së: Morën parasysh vetëm pjesërisht komentet tona

Zyra e Presidentes së Republikës së Kosovës nuk pajtohet me vendimin e Zyrës së Rregullatorit të Energjisë për tarifat e energjisë elektrike për vitin tarifor 2022.

Pirja e mjaftueshme e ujit çdo ditë lidhet me disponim më të mirë, energji dhe lumturi të përgjithshme

Keni nevojë për një përforcues të menjëhershëm të humorit?