Postet nga: energjia solare

Ky është investimi afatgjatë që ua zgjidh problemin me energji elekrtike

Energjia diellore është burim i rinovueshëm që mundëson jetën në tokë dhe siguron energji të pastër dhe të qëndrueshme.

Rizvanolli: Planifikojmë në fund të vitit të lansojmë ankandin e parë për park solar

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, ka bërë të ditur se në fund të këtij viti planifikohet që të lansohet ankandi i parë për park solar me kapacitet ...

Sa megavatë planifikohet të prodhojnë konsumatorët për vetë-konsum sipas Strategjisë për Energji?

Në emision "Kallxo Përnimë" është duke u transmetuar intervista me ministren e Ekonomisë, Artane Rizvanolli.

LIVE - Intervistë me ministren e Ekonomisë, Artane Rizvanolli

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet intervista me ministren e Ekonomisë, Artane Rizvanolli.

Miftari: Një shtëpi në Kosovë për 10-12 vjet mund ta kthejë investimin e bërë në panele solare

Eksperti i energjisë solare në projektin KESS, Daors Miftari, ka folur lidhur me investimin e familjeve kosovare në panele solare.

Qorraj: Jemi në përfundim të Strategjisë së re të energjisë dhe Projektligjit për burime të ripërtërishme

Besiana Qorraj, nga Departamenti i energjisë në kuadër të Ministrisë së Ekonomisë, në emisionin “Kallxo Përnime” ka folur për Strategjinë e re të energjisë dhe Projektligjin pë...

Pengesat për energjinë solare - LIVE

Sonte në emisionin “Kallxo Përnime” po debatohet për pengesat për energjinë solare.

Kurti: Energjia solare dhe me erë, kanë potencial në Kosovë

Në Samitin e pestë për investime në Ballkanin Perëndimor, kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se Qeveria e udhëhequr nga ai do të pë...