Postet nga: energjia elektrike

Aksion Para ZRrE, Kundër Shtrenjtimit të Energjisë Elektrike

Sot para Zyrës së Rregullatorit për Energji-ZRRE, do mbahet një aksion simbolik për të kundërshtuar ngritjen e paralajmëruar të energjisë elektrike.

Ymeri: Rryma do të na Kushtojë 40 % më Shtrenjtë

Visar Ymeri tha sot në Kuvend se rryma pas ndërtimit të Termocentralit Kosova e Re do të kushtojë 40m për qind më shtrenjtë.

Importi po Shmang Krizën Energjetike në Kosovë

Furnizimi me energji elektrike në Kosovë është duke u mbuluar nga importi, derisa në prodhim është vetëm një bllok i Korporatës Energjetike të Kosovës, bëjnë të ...

Qeveria Miraton Shpronësimin e Pronave në Hade e Shipitullë

Qeveria e Kosovës, ka miratuar vendimin preliminar për shpronësimin e pronave të paluajtshme në fshatrat Hade dhe Shipitullë.

Qytetarët nuk Paguajnë për Veriun, Rryma Lirohet për 3,5%

Faturat e energjisë elektrike të muajit dhjetor do të vijnë më të lira për rreth 3,5%. KEDS-i, KOSTT-i dhe KESCO janë udhëzuar nga Zyra e Rregullatorit të Energjisë që ...

32 Persona në Polici për Vjedhje të Rrymës

Tridhjetë e dy konsumatorë të Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike janë proceduar pasi kanë abuzuar me energjinë elektrike.

Rryma, Pjesë dhe Pengesë e Zhvillimeve

Në zgjedhjet e deri te Kuvendi ndërprerja energjisë elektrike ruan me fanatizëm traditën e saj.

“Pengesa Qindra Milionëshe - Energjia Elektrike”

Oda Ekonomike e Kosovës në bashkëpunim me organizatën gjermane GIZ, sot do të organizojnë forumin e biznesit me temën “Pengesa qindra milionëshe - Energjia elektrike”.