Postet nga: energjia elektrike

KEK Njofton se të Gjitha Njësitë Janë në Prodhim

Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) ka njoftuar se aktualisht është duke punuar me kapacitete të plota në prodhimin e energjisë elektrike.

Haradinaj Kërkon nga Qeveria e Serbisë Implementimin e Marrëveshjes për Energji

Kryeministri Ramush Haradinaj ka kërkuar nga Qeveria e Serbisë implementimin e marrëveshjes së Brukselit për energji e cila paraqet zgjidhjet përfundimtare të problemeve me energji.

KOSTT: Më 3 Mars Janë Ndërprerë Devijimet Ndaj Rrjetit Interkonektiv

Operatori i Sistemit, Transmisionit dhe Tregut të Energjisë Elektrike (KOSTT) ka reaguar pas njoftimit të Rrjetit Europian të Operatorëve të Sistemit të Transmisionit për Energji Elektrike (ENTSO-E) ku ...

Mosmarrëveshjet Kosovë- Serbi Dëmtojnë Tregun Europian të Energjisë

KOSTT-i, gjatë muajit dhjetor, kishte paralajmëruar se do të obligohet të tërheq energji elektrike nga rajoni, pasi nuk kishte mjete të mjaftueshme për mbulimin e kostos së ...

Sektori Privat Shpenzoi 580 Milionë Euro në Gjeneratorë

Sipas Odës Ekonomike të Kosovës sektori privat në Kosovë gjatë këtyre viteve ka shpenzuar afër 580 milionë euro për blerjen e gjeneratorëve për shkak ...

'Blloku B2' Pritet të Kthehet në Punë në Orët e Mbrëmjes

Korporata Energjetike e Kosovës, njofton të gjithë qytetarët se për shkak të disa problemeve teknike në orët e hershme të mëngjesit është detyruar ta ndalë ...

Milionat që nuk e Nxorën Kosovën nga Kriza Energjetike

Qindra miliona euro llogariten investimet që janë realizuar në termocentralet e Korporatës Energjetike të Kosovës që nga viti 2013 kur edhe është privatizuar rrjeti kosovar i shpërndarjes dhe ...

Energjia më e Lirë me Tarifat e Reja

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) publikoi  “Indeksin e Harmonizuar të Çmimeve të Konsumit” (IHÇK) për muajin janar të vitit 2018.