Postet nga: energjia elektrike

Punimet në rrjet, KEDS tregon ku do të ketë ndërprerje të rrymës të hënën

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se më 03.06.2024 do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik në dy rajone.

Punimet në rrjet, KEDS tregon ku do të ketë ndërprerje të rrymës të dielën

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se më 02.06.2024 do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik në dy rajone.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit, vendet ku nesër do të ketë ndërprerje të rrymës

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër, më 31.05.2024, do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik dhe nga palë ...

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit, vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës nesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër, më 29.05.2024, do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik dhe nga palë ...

Punime të domosdoshme nga KEDS, vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës nesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër, më 28.05.2024, do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik dhe nga palë ...

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit, vendet ku nesër do të ketë ndërprerje të rrymës

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër, më 24.05.2024, do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik dhe nga palë ...

Punime në rrjetin elektrik, KEDS njofton se ku do të ketë ndërprerje të energjisë nesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër, më 22.05.2024, do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik dhe nga palë ...

Punime në rrjetin elektrik, KEDS njofton se ku do të ketë nesër ndërprerje të energjisë

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër, më 21.05.2024, do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik dhe nga palë ...