Postet nga: energjia e paster

Kriza energjetike ngre pikëpyetje mbi premtimet për energji të pastër

Muajin që vjen hapet Konferenca e Kombeve të Bashkuara për Ndryshimet Klimatike 2021, e njohur gjithashtu si COP26, ku do të përcaktohet axhenda për klimën për ...

Poloni, gjobë mbi 580,000 dollarëshe çdo ditë që vazhdon puna e paligjshme në minierat e qymyrit

 

Tranzicioni i vështirë energjetik në Kosovë

Sa më shumë që po zhvillohet shoqëria kosovare aq më shumë po rritet nevoja për energji elektrike. Numri i pajisjeve që përdorin energjinë elektrike po rritet çdo ...

Sfidat e bizneseve në prodhimin e energjisë së ripërtëritshme

Oda Ekonomike e Kosovës (OEK) së bashku me Klubin e Prodhuesve të Kosovës (KPK) organizojnë konferencën “E ardhmja dhe sfidat e energjisë së ripërtëritshme në ...

Banka Botërore do të ndihmoj në financimin e energjisë së ripërtritshme në Kosovë

Gjatë takimeve të përvitshme pranverore në Washington të cilat organizohen nga Banka Botërore, ministri i zhvillimit ekonomik, Valdrin Lluka, dhe ai i ministrisë së financave, Bedri Hamza, janë ...

Energjia diellore, potencial i pashfrytëzuar në Kosovë

 

Hapet festivali i Gjelbër

Edicioni i tretë të Festivalit të Gjelbër do të hapet sot në sallën 1 Tetori në Prishtinë. Festivali i Gjelbër vjetorë treditorë i promovon bizneset e gjelbra të ...