Postet nga: Energjia dhe ambienti

Përtej Reve të Zymta të Linjitit

Përtej Reve të Zymta të Linjitit

Është brengosës fakti që për të jetuar në kryeqytetin e Kosovës, në Prishtinë, qytetin më të ndotur në Europë, duhet ta pranosh rrezikun e sëmurjes nga ...

KOSID Padit Ministrinë për Jotransparencë

Konsorciumi Kosovar i Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm (KOSID) ka kundërshtuar sërish procesin e privatizimit të Rrjetit të Distribuimit dhe Furnizimit të Energjisë ...

Energjia në Duart Tuaja; Riciklimi i Baterive

Si një mallkim distopik, fotografia ime prodhon negativët e saj - një shtet i ndotur, me ushqim të helmuar. Çka kam ba? Paj, aparatit tim i vura bateri AA.

Kosova ia Zë Frymën Ambientit

Derisa mbrojtja e ambientit është bërë brengë gjithëbotërore dhe interesimi për politikat e gjelbra dhe departamentet përkatëse universitare është në rritje, Kosova duket se ...

Jeta në Kosovë diskuton për privatizimin e distribucionit të KEK-ut

Jeta në Kosovë diskuton për privatizimin e distribucionit të KEK-ut

Sonte Jeta në Kosovë transmeton tryezën e organizuar nga përfaqësues të shoqërisë civile ku është diskutuar për privatizimin e distribucionit të KEK-ut. Cilat janë sfidat ...

Gjithmonë Kthehemi në Qymyr

Nuk ka kaluar shumë kohë prej kur unë dhe të gjithë ju kemi pritur deri në nga tetë orë në terr, për të pasur dy orë furnizim të pandë...

Zgjedhjet 2010: Energjia dhe Ambienti

Zgjedhjet 2010: Energjia dhe Ambienti