Postet nga: emrush thaçi

Dështon seanca ndaj të akuzuarve në rastin e arratisjes së Sami Lushtakut nga QKUK

Ka dështuar seanca ndaj Emrush Thaçit dhe Nexhib Shatrit, të cilët po akuzohen për keqpërdorim të detyrës zyrtare, falsifikim të dokumentit dhe lehtësim ...

Arratisja e Sami Lushtakut nga QKUK, dëshmoi edhe polici i 6-të

Në gjykimin e 24 personave që akuzohen lidhur me rastin e arratisjes nga QKUK të Sami Lushtakut dhe të tjerëve, sot ka dëshmuar edhe Muhamet Cakiqi.

Arratisja në QKUK: Prokurorja kërkon që Sami Lushtaku të shpallet fajtor, avokati kundërshton

Prokurorja Speciale Florije Shamolli ka kërkuar nga trupi gjykues në rastin e arratisjes nga QKUK në vitin 2014 që të akuzuarit të shpallen fajtorë.

Në prag të zgjedhjeve, Sami Lushtaku vonohet në gjykim

Gjykata duhet ta presë Sami Lushtakun dhe Mervete Lushtakun për fillimin e gjykimit.

Sami Lushtaku e quan ‘proces politik’ gjykimin e tij për arratisjen nga QKUK

Në Gjykatën e Prishtinës u mbajt seanca në të cilën 24 persona po akuzohen për rastin e arratisjes nga QKUK-ja të Sami Lushtakut në kohen kur ai ...

Apeli i hap rrugë gjykimit të Sami Lushtakut për arratisje nga burgu

Gjykata e Apelit e ka lënë në fuqi vendimin e Gjykatës Themelore të Prishtinës rreth arratisjes nga burgu të vitit 2014 dhe ‘strehimit’ për disa ditë në ...

Pamje e Dhomës që i Burgosuri Ndërtoi për Vete në Burgun e Prizrenit

Nezir Kryeziu, i cili më 25 tetor të vitit të kaluar qe dënuar me 9 vjet e 10 muaj burg për tejkalim të vetëmbrojtjes dhe vrasje në tentative, ngase akuzohej ...