Postet nga: Emisioni "Jeta në Kosovë"

Gashi: Policia duhet ta ndryshojë qasjen ndaj viktimave të dhunës në familje

Në pjesën e dytë të emisionit “Jeta në Kosovë” është duke u diskutuar për pasojat dhe vështirësitë, sidomos për gratë, gjatë kohës së pandemisë ...

Simiq: S'ka pasur rritje të numrit të rasteve të dhunës në familje në komunat veriore

Në pjesën e dytë të emisionit “Jeta në Kosovë” është duke u diskutuar për pasojat dhe vështirësitë, sidomos për gratë, gjatë kohës së pandemisë ...

Policia e Kosovës: Nuk pati rritje të rasteve të dhunës në familje gjatë pandemisë

Në pjesën e dytë të emisionit “Jeta në Kosovë” është duke u diskutuar për pasojat dhe vështirësitë, sidomos për gratë, gjatë kohës së pandemisë ...

Haxhiu: Prokurorët duhet të japin përgjegjësi për neglizhim të krimeve të luftës

Ministrja në detyrë e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, e ftuar në emisionin ‘Jeta në Kosovë’ për të diskutuar në lidhje me ndryshimin e Kodit të Procedurës Penale, që ...

Kreshnik Gashi: Në Prokurorinë e Shtetit nuk ka vullnet për t'u trajtuar krimet e luftës

Autori i emisionit ‘Drejtësia në Kosovë’, Kreshnik Gashi, ka thënë se Prokuroria e Shtetit dhe Këshilli Prokurorial nuk kanë vullnet për t'i trajtuar krimet e luftë...

Albulena Haxhiu: Jam e dëshpëruar që institucionet e drejtësisë nuk kanë adresuar krimet e luftës

Ministrja në detyrë e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, e ftuar në emisionin ‘Jeta në Kosovë’ për të diskutuar në lidhje me ndryshimin e Kodit të Procedurës Penale, që ...

Sonte në "Jeta në Kosovë": Drejtësi gjatë pandemisë

Sonte në emisionin "Jeta në Kosovë" do të diskutohet për dy tema të ndryshme.

"Jeta në Kosovë": Intervistë me Besnik Bislimin dhe debat me shqiptarët në Amerikë

Sonte në emisionin "Jeta në Kosovë" u transmetua intervista me ministrin e Financave, Besnik Bislimi.