Postet nga: Emisioni "Jeta në Kosovë"

Ambientalistja Shala: Kimikatet që rrjedhin nga "liqeni" i KEK-ut në lumin Sitnica krijojnë deformime gjenetike te fëmijët

Për rrezikun që paraqet liqeni i mbetjeve të hirit të KEK-ut dhe uji me kimikate që depërton prej tij në lumin Sitnica, në emisionin "Jeta në Kosovë" ka ...

Shkëmbi nga i cili vdiqën minatorët peshonte mbi 30 ton

Emisioni i sotëm i “Jeta në Kosovë” është duke e trajtuar temën e ndotjes së ambientit.

Avni Zogiani: Dëgjimet publike për pëlqimin për ndonjë ndërtim në ambient dhe lejet mjedisore janë formale

Emisioni i sotëm i “Jeta në Kosovë” është duke e trajtuar temën e ndotjes së ambientit.

Zogiani: Kosova funksionon me studim të ujërave të vitit 1983

Emisioni “Jeta në Kosovë” është duke e trajtuar temën e ndotjes së ambientit.

Sonte në “Jeta në Kosovë”: Pandemia e natyrës

Në emisionin “Jeta në Kosovë” sonte do të diskutohet për ndotjen e ambientit.

Gashi: Në Kosovë ka mungesë të edukimit se si duhet të trajtohen rastet e dhunës në familje

Dhuna në familje, sidomos ajo ndaj grave, gjatë pandemisë, ka qenë temë e diskutimit në emisionin "Jeta në Kosovë”, të enjten.

"Jeta në Kosovë": Drejtësi gjatë pandemisë

https://www.youtube.com/watch?v=ammcJiXTekA&feature=youtu.be

Ministrja e Drejtësisë: KGjK s’ishte në dijeni për rastin e dhunës seksuale në Mitrovicë

Në pjesën e dytë të emisionit “Jeta në Kosovë” u diskutua për pasojat dhe vështirësitë, sidomos për gratë, gjatë kohës së pandemisë së COVID-19.