Postet nga: Emisioni "Jeta në Kosovë"

Avansimi i Kontestueshëm në Fakultetin e Mjekësisë

Avansimi i Kontestueshëm në Fakultetin e Mjekësisë

Në emisionin “Jeta në Kosovë” sonte do të transmetohet hulumtimi disajavor për mënyrën e avansimit të asistentëve në Fakultetin e Mjekësisë së Universitetit të Prishtinë...

Kallxuesi Ramadan Ramaj Merr Mirënjohje nga Asamblistët

Mësimdhënësit Ramadan Ramaj që në Emisionin “Jeta në Kosovë” të së enjtes tregoi për falsifikim notash të 12 nxënësve në një shkollë të Drenasit nga ...

Ramiz Lladrovci e Isa Xhemajlaj Përballen në ‘Jeta në Kosovë’

Ramiz Lladrovci e Isa Xhemajlaj Përballen në ‘Jeta në Kosovë’

Dy kandidatët në garën e balotazhit për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar të komunës së Drenasit përballen sonte në emisionin “Jeta në Kosovë”.

Qymyri “Nxin” dhe Nxit Përplasjen Buzhala-Abazi

Berat Buzhala e Haki Abazi janë përfshirë në një polemikë të ashpër në Facebook në lidhje me projektin për hulumtim qymyri të kompanisë “Envidity”.

Jeta në Kosovë: Thëngjilli-Zhvatje a Zhvillim?

Jeta në Kosovë: Thëngjilli-Zhvatje a Zhvillim?

Në emisionin e sotëm “Jeta në Kosovë” diskutohet rreth hulumtimit të Gazetës “Jeta në Kosovë” mbi aplikimin e kompanisë së gjeneralit Wesley Clark për shfrytëzimin e ...

Jeta në Kosovë: Zgjedhjet Lokale në Preshevë

Jeta në Kosovë: Zgjedhjet Lokale në Preshevë

Këtë të enjte në “Jeta në Kosovë” shkon në Preshevë. Kush do të jetë kryetari i ardhshëm i Komunës së Preshevës?