Postet nga: Emin Krasniqi

Vrasja e Skender Limajt në Banjë të Malishevës, nis rigjykimi

Në tri seanca Prokuroria Speciale dhe pesë mbrojtësit e të akuzuarve, nuk po merreshin vesh rreth aktgjykimit të Gjykatës Supreme, e cila e kishte kthyer rastin në rigjykim ...

Gjykimi për vrasjen e Skender Limajt, Prokuroria Speciale s'po e kupton aktgjykimin e Supremes

Sot pritet të vazhdojë rigjykimi ndaj Emin Krasniqit, që po akuzohet për veprën penale të vrasjes së rëndë dhe të lëndimit të rëndë trupor.

I akuzuari ankohet në gjykatë se kaloi natën në dysheme, drejtori i Qendrës së Paraburgimit e mohon

Drejtori i Qendrës së Paraburgimit në Prizren Hamit Ademaj, i kontaktuar nga Kallxo.com ditën e premte më 14 dhjetor, ka mohuar që i akuzuari Emin Krasniqi, të ketë ...

Gjykimi për vrasjen e Skender Limajt hyn në vitin e nëntë

Në gjykimin e Emin Krasniqit, i akuzuar për veprën penale – vrasje e rëndë, avokati i tij, Florim Vërtopi, i është ankuar kryetares së trupit gjykues Raima ...

Emri i Presidentit Thaçi Përmendet në SMS-të e Rastit Limaj

Prokurori Charles Hardaway vazhdoi me shpalosjen e SMS-vë të rinj në rastin gjyqësor të njohur si “MTPT”, ku dëshmitar i radhës ishte Emin Krasniqi, zëvendësministë...

Apeli Ndryshon Burgimin e Përjetshëm për Dy të Dënuarit

Një kolegj penal prej tre gjyqtarësh i Departamentit të Krimeve të Rënda të Gjykatës së Apelit ndryshoi sot dënimin me burgim të përjetshëm i ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!