Postet nga: emërimet me konkurs

Emërimet ‘politike’ me konkurs

Sonte në emisionin ‘Jeta në Kosovë’ u diskutua për punësimet e militantëve partiakë në pozita në larta dhe në shërbimin civil.

Deputeti i VV-së: Të afërmen e Isa Mustafës e shpalla punëtoren më të mirë

Liburn Aliu, deputet i Vetëvendosjes ka thënë se kur ai ishte drejtor i Urbanizimit në Prishtinë mandatin e kaluar, një të afërme të Isa Mustafës e ...

Si i portretizon militantët e partive politike deputeti i AAK-së?

Bekë Berisha, deputet i AAK-së ka përshkruar se si duken sipas tij militantët partiakë të partive në pushtet e atyre në opozitë.

Deputetja e PDK-së thotë se partia e saj nuk i ka hequr nga puna njerëzit e LDK-së

Sala Berisha Shala, deputete e PDK-së thotë se kur partia e saj ka ardhur në pushtet para 10 viteve nuk i ka hequr nga puna njerëzit e LDK-së, duke pë...

Deputeti i LDK-së: Disa institucione të pavarura duhet të bëhen politike

Arben Gashi, deputet i LDK-së thotë se disa institucione të pavarura duhet të bëhen politike, duke marrë shembull ZRrE-në.

Deputeti i Nismës flet për punësimin e dhëndrit të Fatmir Limajt e nipit të Jakup Krasniqit

Enver Hoti, deputeti i Nismës Socialdemokrate kur është pyetur për punësimin e nipit të Jakup Krasniqit në Ministrinë e udhëhequr nga partia e tij, ka thë...

Eksperti britanik tregon se si përzgjedhin më të mirët në borde

Kompania e ekspertëve britanik BDO e kontraktuar nga Ambasada Britanike në Prishtinë ndihmon institucionet e Kosovës që të përzgjedhë njerëzit më të mirë në pozitat e ...

Emërimet ‘Politike’ me Konkurs

Sonte në emisionin ‘Jeta në Kosovë’ diskutohet për punësimet e militantëve partiakë në pozita në larta dhe në shërbimin civil.