Postet nga: Emanuel Bajra

Ekspertët e Fondit Sovran i reagojnë deputetit Avdullah Hoti

Grupi punues dhe ekspertët ligjorë të Fondit Sovran të Republikës së Kosovës (FSRK) i kanë reaguar deputetit të Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Avdullah Hotit, i ...

Kuvendi zgjodhi kryesuesin dhe anëtarët e bordit të Trustit

Me 61 vota për, Kuvendi i Kosovës ë enjten në mbrëmje ka zgjedhur kryesuesin dhe anëtarët e bordit të Fondit të Kursimeve Pensionale të Kosovës.

Propozohen 5 emra për bord drejtues të Fondit të Kursimeve Pensionale

Pesë emra për bord drejtues të Fondit të Kursimeve Pensionale i janë dërguar për aprovim Kuvendit të Kosovës.

Në shtator pritet që Kosova të bëhet me Ligjin për Fondin Sovran

Lëvizja Vetëvendosje erdhi në pushtet duke premtuar themelimin e Fondit Sovran, i cili vlerësohej si projekti më i madh ekonomik në vend.

Ideatori i Fondit Sovran: Politika nuk do të ketë ndikim

Emanuel Bajra, ideator i Fondit Sovran dhe anëtar i ekipit të ekspertëve të tij ka thënë se fondi është autonom.

BQK kritikohet për mungesë të mbikëqyrjes së bankave 

Të enjten, më 23 mars, në emisionin "Kallxo Përnime" u zhvillua debat lidhur me Bankën Qendrore të Kosovës, BQK, e cila u kritikua për mungesë të mbikë...

Bajra: Kosovës i duhet një guvernatore grua

Emanuel Bajra, i cili për 16 vite ka qenë i angazhuar në sistemin bankar të Britanisë së Madhe, ka konkurruar për guvernator të Bankës Qendrore të Kosovës ...

MAShTI ia nostrifikon diplomën Emanuel Bajrës pasi atij i refuzohet aplikimi për guvernator të BQK-së

Emanuel Bajra ka thënë se organet drejtuese të Bankës Qendrore të Kosovës (BQK) ia kanë bërë të padrejtë kur vendosën ta refuzonin aplikimin e tij ...