Postet nga: Elmi Reçica

Tri Rezoluta të “Evropianëve të Rinj”

Rezolutat që përfshijnë nevojat e të rinjve të miratuara në konventën e Këshillit të Rinisë Evropiane të Kosovës do t’u drejtohen Kuvendit dhe qeverisë.

Prokurori: Elmi Reçica Nuk Ka Faj

Prokurori: Elmi Reçica Nuk Ka Faj

Prokuroria e Shtetit ka hequr dorë nga ndjekja penale për deputetin e PDK-së Elmi Reçica.

Gjykatësi i Sëmurë, Shtyhet Gjykimi i Deputetit Elmi Reçica

Seanca gjyqësore e paraparë për sot në rastin ku i akuzuar është deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e PDK-së, Elmi Reçica, është shtyrë ...

Asamblisti i Vushtrrisë në Gjykatë për Mosdeklarim Pasurie

Rakiq akuzohet nga prokuroria për mosraportimi ose raportimi të rremë të pasurisë, të ardhurave, dhuratave, dobisë tjetër materiale ose detyrimeve financiare.

Prokuroria Aktakuzë për Elmi Reçicën

KALLXO.com mëson se Prokuroria Themelore e Prishtinës ka ngritur aktakuzë ndaj Reçicës për veprën penale të raportimit të rremë të pasurisë. Seanca gjyqë...

Grabovci dhe Reçica Mbledhin Nënshkrimet për Presidentin

Grabovci dhe Reçica Mbledhin Nënshkrimet për Presidentin

Shefi i grupit parlamentar të PDK-së, Adem Grabovci dhe deputeti i PDK-së, Elmi Reçica, nuk e kanë pasur përqendrimin fare në pikat e rendit të ditës që ...

Elmi Reçica Tregon Afërsinë e Dikurshme me Shkretën e Vetëvendosjes

Deputeti Elmi Reçica reagoi pas akuzave të bëra dje nga anëtari i Këshillit të Përgjithshëm të Vetëvendosjes, Mirsad Shkreta.

Bllokim me p’LAN

Bllokim me p'LAN

Dështuan të debatojnë në Kuvend për të dytën herë rresht, por këtë e bënë pa problem në emisionin “Jeta në Kosovë”.