Postet nga: Elmi Reçica

Reçica: Presidenti të Jetë në Krye të Ekipit të Unitetit

Në konferencën për rolin e Kuvendit në Dialogun Kosovë-Serbi në Bruksel, deputeti i PDK-së Elmi Reçica kërkoi krinjimin e ekipit të unitetit dhje drejtimin e ...

Rinumërimi i Votave e Lë Ministrin Jashtë Kuvendit

Rinumërimi ka treguar se në vend të Rrahmanit, në listën e koalicionit LDK-AKR ulësen e deputetit e ka marrë Naser Osmani i LDK-së.

Deklarimi i Mangët i Pasurisë Rrezikon të Bëhet Fenomen

Shumë zyrtarë të lartë e kanë lënë të zbrazët formularin e deklarimit të pasurisë te vlera e pasurisë së luajtshme dhe e paluajtshme. Mosplotësimi vlerës së ...

Elmi Reçica Dyshon në Gjykatën e Arbitrazhit

Elmi Reçica Dyshon në Gjykatën e Arbitrazhit

Një varg dënimesh nga kjo gjykatë dhe disa tjera që mund të pasojnë, pritet ta ngarkojnë buxhetin e shtetit.

Mustafa e Tahiri Pritet të Thirren në Interpelancë për Veriun

Pas diskutimit mbi njëorësh për situatën aktuale në Mitrovicë, anëtarët e Komisionit për Punë të Jashtme u dakorduan në parim që t’i ...

Ministrat e Jashtëm-Një Raportim në Komision për 22 Muaj

Vetëm pas 22 muajve prejse është krijuar qeveria e drejtuar nga Isa Mustafa, ministri i jashtëm i është përgjigjur ftesës për të raportuar para Komisionit pë...

Deputetët Polemizojnë për Demarkacionin

Mes debatesh e polemikash, anëtarët e Komisionit Parlamentar për Punë të jashtme janë duke shqyrtuar projektligjin për marrëveshjen për demarkacionin e kufirit me Malin ...

Elmi Reçica Reagon Ndaj Fotografisë me Lumezin dhe Ibrahimin

Deputeti i PDK-së, Elmi Reçica, ka reaguar ndaj një fotografie të shpërndarë ditë më parë nga Lëvizja Vetëvendosje në të cilën ai shihej duke biseduar ...