Postet nga: Elizabeth Gowing

Energjia në Duart Tuaja; Riciklimi i Baterive

Si një mallkim distopik, fotografia ime prodhon negativët e saj - një shtet i ndotur, me ushqim të helmuar. Çka kam ba? Paj, aparatit tim i vura bateri AA.

Grumbullimi i Ushqimit të Egër - Falas dhe Produkt Vendor

Nëse jo, mundesh me relaksue pak se këto ditë grumbullimi i ushqimit të egër faktikisht është ba modë. Dhe besoj që e ka ba ti gjatë jetë...

Mbreti i Couchsurferëve të Kosovës

Mbreti i Couchsurferëve të Kosovës

Zgjidhja për ty është couchsurfing. Më mirë se i lirë, është falas dhe kursen jo vetëm paratë por edhe burimet natyrore që harxhohen në dhomat e hoteleve me ...

Produktet e Fshatit Dalin Në Kryeqytet

Produktet e Fshatit Dalin Në Kryeqytet

Ku mund të blesh këpurdha të terura të Kamenicës në Prishtinë? Çaj sherbele vendore? A munden të ndihmohet dieta vegjetariane ose vejane?

Ta Pastrojmë Kosovën – Çdo Ditë

Ta Pastrojmë Kosovën - Çdo Ditë

Dita e madhe për pastrimin e Kosovës tashmë ka kaluar. Po shpresoj që rrugës për në punë, duke ecur përgjatë qytetit ose duke vozitur pë...

Veshmbathje Me Ndërgjegje

Veshmbathje Me Ndërgjegje

Kultivuesit e pambukut janë përgjegjës për më shumë se 25 për qind të të gjitha insekticideve të përdorura në botë, dhe për 12 për qind ...

Rrugë e Mbarë

Rrugë e Mbarë

Fundjavat janë të gjata këtu - dy festa Pashkësh, Një Maji, Dita e Europës, - pasi - është - pranverë - pse - të mos merret ditë ...

Një Ditë në Pemishten e Gjilanit

Një Ditë në Pemishten e Gjilanit

Në peizazhin e bukur rreth Gjilanit, në një ditë pranverore të përsosur, zbulova përgjigjen në lëngun e frutave që isha tu e pi. Isha në vizitë në ...