Postet nga: Elbert Krasniqi

Institucionet e Kosovës në gjendje jo të mirë - grupet e margjinalizuara ende po diskriminohen

Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi për diskriminim në ofrimin e qasjes për personat me aftësi të kufizuar në institucione dhe diskriminimin në punësimin ...

Hapet thirrja për ndërtimin e shtëpive në veri, Qeveria miraton kërkesën e Ministrisë për 1 milion euro

Ministri i Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi, ka njoftuar se është hapur thirrja për ndërtimin e shtëpive në katër komunat veriore të Kosovës.

'Sulmi në veri ka elemente ruse’

Më 24 shtator 2023 një sulm terrorist u krye në Banjskë të Zveçanit. Afrim Bunjaku, rreshter i Policisë së Kosovës, u vra, një polic tjetër u plagos e një ...

Ministri Krasniqi: Po të mos ishte Njësia Speciale në veri, situata e Banjskës do të ishte krejt tjetër

Ministri i Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi ka folur edhe për prezencën e Njësisë Speciale të Policisë së Kosovës në veri të vendit, përkatësisht në ...

Sulmi terrorist në Banjskë, ku ishte ministri Krasniqi kur ndodhi ngjarja

Ministri i Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi në një intervistë për emisionin “Kallxo Përnime”, ka folur për sulmin terrorist që ndodhi më 24 shtator në Banjskë të Zveçanit.

Krasniqi: Ish-kryetarët serbë të komunave në veri nuk guxonin të takoheshin me ministrat e Qeverisë së Kosovës

“Kryetarët serbë që ishin në komunat e veriut nuk kanë guxuar të takoheshin me ministra sepse thonin se kishin presion nga Beogradi”, deklaroi ministri i Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi ...

Ministri Krasniqi: Sulmi në veri ka elemente ruse

Ministri i Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi, ka thënë se në vazhdimësi kanë parë elemente ruse në Kosovë për çka shtoi se edhe kanë paralajmëruar disa herë.

LIVE - Intervistë: Elbert Krasniqi

Në emisionin “Kallxo Përnime”, po ndiqni intervistën me ministrin e Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi.