Postet nga: Elbert Krasniqi

Reformat në qeverisjen lokale, temë diskutimi gjatë vizitës së ministrit Krasniqi në Bruksel

Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi është mirëpritur nga Simon Mordua, i cili ka pozitën e Shefit të Politikës së Jashtme në Kabinetin e Presidentit ...

Prezantohet raporti i performancës për 38 komuna, rritet transparenca komunale ndaj qytetarëve

Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi, ka prezantuar Raportin e Performancës Komunale, për periudhën janar-dhjetor 2020.

Krasniqi: Nuk kam blerë telefon zyrtar, ia kam kërkuar ish-ministrit dhe atë po e shfrytëzoj

Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal (MAPL), Elbert Krasniqi, ka deklaruar se nuk ka blerë telefon të ri zyrtar, pasi thotë se e ka marrë në shfrytëzim atë që ...

Si do të ndëshkohen komunat që raportojnë rrejshëm për indikatorët e performancës?

Elbert Krasniqi, ministër i Administrimit të Pushtetit Lokal (MAPL), deklaroi se asnjë ministri para tij nuk ka dërguar ekipe në terren për të verifikuar gjendjen e raportuar ...

A mund të ndryshojë çështja e balotazhit?

Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal (MAPL), Elbert Krasniqi, në emisionin "Kallxo Përnime" ka folur lidhur me rezultatin e Lëvizjes Vetëvendosje në zgjedhjet e fundit lokale.

Ministri tregon se çfarë do të ndodhë me projektin për ndërtimin e fabrikes së çimentos në Dollc të Klinës

Javën e kaluar në emisionin “Kallxo Përnime” u transmetua hulumtimi se si Komuna e Mitrovicës në kohën sa udhëhiqej nga Agim Bahtiri, vendosi që sallë...

Ministri Krasniqi flet për dialogun me serbët e Kosovës

Elbert Krasniqi, ministër i Administrimit të Pushtetit Lokal (MAPL), ka thënë se janë në koordinim të vazhdueshëm me të gjitha komunat e Kosovës dhe, sipas tij, ...

Krasniqi: Nuk ka ndonjë lëvizje për statutin e Asociacionit të komunave me shumicë serbe

Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal (MAPL), Elbert Krasniqi, në një intervistë për “KALLXO Pernime” është pyetur lidhur me hartimin e statutit të Asociacionit të komunave me shumicë serbe.