Postet nga: Ekstremizmi fetar

Teologu Flugaj: Rasti i imamit në Llugë të Podujevës, problem mes dy familjeve

Më 31.05.2024, në fshatin Llugë të Podujevës para xhamisë, e cila ende nuk është përuruar janë mbledhur banorë në shenjë proteste për imamin e përzgjedhur të kë...

“Motive ekstremiste islamike” pas sulmit me thikë në Gjermani

Autoritetet në Gjermani thanë se kanë zbuluar prova se personi që kreu sulmin me thikë, javën e kaluar në qytetin Manhajm, kishte “motive ekstremiste islamike”.

Vijon beteja gjyqësore e kryeimamit të Pejës, Enes Goga, me gazetarë dhe media

Në Gjykatën e Prishtinës sot është mbajtur seanca përgatitore për rastin ku kryeimami i Pejës, Enes Goga, ka paditur gazetarin Visar Duriqi, “Media Works” (e ...

VIDEO - Rrëfimi për luftëtarët e kthyer nga Siria

Një hulumtim i emisionit ‘Drejtësia në Kosovë’ sjell dëshmi ekskluzive për gjendjen në të cilën ndodhen të rikthyerit nga lufta në Siri.

Grupet ekstremiste mbeten aktive në rrjetet sociale në Kosovë

Në Kosovë ka një aktivitet të shtuar në rrjete sociale të grupeve ekstremiste si dhe atyre terroriste.

Si e Shkatërroi Ekstremizmi Fetar një Familje Boshnjake?

Gjatë fëmijërisë së tij në Bihac në Bosnjën veriperëndimore Dino Pecenkoviç nuk i kishte prindërit veçanërisht fetar.

Si do ta Trajtojnë Ekstremizmin Fetar Kandidatët e Hanit të Elezit?

Me 8 nga 80 të dënuarit e Kosovës për pjesëmarrje në luftën në Siri e Irak përkrah organizatave terroriste, komuna e vogël e Hanit të ...

Imami më i Rrezikshëm në Austri Është nga Serbia

Në Austri, sidomos pas sulmeve terroriste në Barcelonë, po zhvillohet një debat për atë se sa në të vërtetë janë të rrezikshëm ligjëruesit e vetëshpallur ...