Postet nga: ekspozita

50 Vjetët e Kosovës nëpër Mediat Ndërkombëtare

Në Prishtinë u hap sot ekspozita “Rrënjët e Shtetit” në kuadër të aktiviteteve për dhjetëvjetorin e shtetësisë.

Foto-Galeri: Ekspozitë me Imazhe të Vjetra të Skënderbeut

Në Muzeun Kombëtar të Kosovës është hapur ekspozita me paraqitjet grafike të Skënderbeut nga vitet 1920 dhe librave të shekullit XVII.

Bukuritë Natyrore të Kosovës Prezantohen në Zvicër

Në qendrën e arteve “Ibrahim Kodra” në Melide të Zvicrës është hapur ekspozita “Bukuritë Natyrore të Kosovës”, ekspozitë kjo që synon të forcojë dhe zgjerojë marrëdhë...

Pride Photo Award Hapet në Prishtinë

Dje është bërë hapja e ekspozitës Pride Photo Award në galerinë e Fakultetit të Arteve në Universitetin  e Prishtinës.

Ekspozita e Gjykatës së Hagës Tregon Vuajtjet e Fëmijëve Gjatë Luftës

Ekspozita e titulluar “Fëmijë në konflikt – Prova nga Gjykatat Penale Ndërkombëtare”, e cila u hap sot, tregon sesi fëmijët shpesh përzgjidheshin si shënjestra ...

Hapet për Publik Ekspozita #ecokosovo

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) dhe Vullnetarët e Kombeve të Bashkuara (UNV), në bashkëpunim me Organizatën Botërore të Shëndetësisë (OBSH) ...

Liria pa Korniza e Pikturave të Muriqit

Në Galerinë e Arteve mbrëmë u hap ekspozita retrospektivë “Përtej Ankthit të Fantazisë” e piktorit Nebih Muriqi, ku janë përfshirë krijimet e tij që nga vitet ’60 deri ...

Kokat e Paplota dhe Historia e Mangët

Në hapësirën e galerisë janë ekspozuar 17 piktura të formatit të madh dhe të mesëm nga një përzgjedhje e punës së artistit në tre vjetët ...