Postet nga: ekspozita

(Foto) Hapet ekspozita ‘Thellësia’ e Elsa Hotit në Bibliotekën Kombëtare

Nxënësja e shkollës “International Maarif Schools of Kosova” në Prishtinë, Elsa Hoti ka hapur në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës, ekspozitën personale të quajtur “...

Përmes artit synohet thellimi i bashkëpunimeve në mes të rinjve kosovarë

Organizuar nga “Youth Initiative for Human Rights Kosovo” është hapur sot në Kino Armata në Prishtinë, ekspozita e 30 të rinjve nga komuniteti serb dhe shqiptarë në Kosovë, në lidhje me ...

Koleksioni i instrumenteve të Shaqir Hotit ekspozohet në Muzeun Kombëtar

Koleksione artistike- muzikore të Shaqir Hotit janë ekspozuar sot në Muzeun Kombëtar të Kosovës.

FOTO: Ekspozita e Lirije Buliqit në Galerinë e Ministrisë së Kulturës

Mbi 60 vepra artistike në qeramikë të artistes, Lirije Buliqi po qëndrojnë të ekspozuara në Galerinë e Ministrisë së Kulturës (Galeria Qafa), në Kompleksin “Qafa” në Prishtinë.

Veprat e Lirije Buliqit ekspozohen nesër në Galerinë e Ministrisë së Kulturës

Në Galeria e Ministrisë së Kulturës hapet nesër ekspozita personale e artistes Lirije Buliqit.

Nesër hapet ekspozita ‘Synime’

E kuruar nga Adela Demetja dhe Erëmirë Krasniqi do të hapet nesër në ora 10:00 në Galerinë Kombëtare të Kosovës, Prishtinë.

Ekspozita "Synime", historia për gratë krijuese shqiptare

Galeria Kombëtare e Kosovës do të hapë në fund të muajit prill ekspozitën, “Synime”.

Lumjetë Havolli hap ekspozitë personale në Galerinë e Ministrisë së Kulturës

Artistja Lumjetë Havolli do të hapë ekspozitën personale në Galerinë e Ministrisë së Kulturës, të titulluar "Is This Me... Or i Do it For You Only!?".