Postet nga: ekspozita

Hapet Panairi i Librit të Vjetër, të Rrallë dhe të Përdorur

Mijëra libra të rrallë e të vjetër janë ekspozuar sot në platenë e Teatrit Kombëtar të Kosovës, në kuadër të Panairi i Librit të Vjetë...

Të premten hapet Panairi i Librit të Vjetër, të Rrallë dhe të Përdorur

Edicioni i dytë i Panairi të Librit të Vjetër, të Rrallë dhe të Përdorur do të nisë të premten, më 30 korrik 2021.

Hapet ekspozita me veprat e koleksionit të 'Grand Hotel'-it në Prishtinë

Rreth 50 vepra të artit pamor nga 27 artistë, nga koleksioni i hotelit “Grand Hotel” në Prishtinë janë ekspozuar sonte në Galerinë Kombëtare të Kosovës, në kuadër të ekspozitë...

Sot hapet ekspozita ‘Grandart 1970- 2000’ 

Koleksioni i veprave artistike të Hotel “Grand” në Prishtinë ekspozohet sot në Galerinë Kombëtare të Kosovës, në kuadër të ekspozitës, “Grandart 1970- 2000”. 

Javën e ardhshme, hapet ekspozita ‘Grandart 1970 - 2000’

Ekspozita, “Grandart 1970-2000”, hapet të mërkurën e ardhshme, më 14 korrik 2021 në Galerinë Kombëtare të Kosovës.

Uran Haxha hap ekspozitën me artikuj të shtypit për qytetin e Suharekës 

Gazetari Uran Haxha ka hapur sot ekspozitën e tij personale, "Nga pluhuri i arkivave..." në Muzeun e Qytetit në Suharekë.

Nesër hapet ekspozita me veprat e Faton Kryeziut 

Krijuesi Faton Kryeziu do të hapë nesër ekspozitën personale në Hotel “Sheraton” në “Marigona Residence” në Prishtinë. 

Katalogu i Ekspozitës Arkeologjike “Dardania Antike” promovohet në Muzeun Kombëtar

Katalogu i Ekspozitës Arkeologjike “Dardani Antike”, është prezantuar sot në Muzeun Kombëtar të Kosovës.