Postet nga: ekspozita “Reporting House”

VIDEO - Tërheqja e ushtrisë serbe në ’99-tën nga Prizreni, rrëfimi i gazetarit të BBC-së që raportoi nga lufta

Korrespondenti special i BBC-së, Jeremy Bowen, ka ndarë eksperiencën e tij që pati gjatë kohës së luftës në Kosovë, në “Kallxo Përnime”.

'Kur kemi hy në grevë, e kemi vendosë edhe me vdekë' - Rrëfimi i minatorëve në marsh për grevën e 89-ës

Pas 35 vitesh nga greva e tyre revolucionare për historinë e Kosovës, disa nga minatorët e nëntokës së pasur të Trepçës janë rikthyer në kohë – ...

Kurti në ‘Reporting House’: Ekspozitë e rëndësishme për kujtesën tonë kolektive

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti e ka vizituar ekspozitën “Reporting House” [Shtëpia e Gazetarëve], në Prishtinë më 18.06.2024, e cila shpalosë materiale të ndryshme të gazetarëve ...

Presidentja Osmani viziton ekspozitën “Reporting House”

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, ka vizituar ekspozitën “Reporting House”, që është hapur sot, më 10.06.2024, në Prishtinë.

Kryeministri shqiptar, Edi Rama, viziton ekspozitën “Reporting House”

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka vizituar ekspozitën “Reporting House”, që u hap sot, më 10.06.2024, në Prishtinë.

Hapet zyrtarisht dhe për publikun ekspozita “Reporting House”

Në Prishtinë është hapur edhe zyrtarisht ekspozita “Reporting House” apo “Shtëpia e Gazetarëve”.