Postet nga: eksporti i armëve

Armët serbe u përdorën kundër protestuesve në Bagdad

Autoritetet irakiane thonë se ata nuk patën asnjë rol në importimin e granatave të gazit lotsjellës të gradës ushtarake të përdorura nga forcat irakiane kundër ...

Amerika e Rusia mbesin eksportueset më të mëdha të armëve

Instituti Ndërkombëtar i Stokholmit për Kërkime ka thënë se Shtetet e Bashkuara mbesin eksportueset më të mëdha të armëve në botë, teksa Rusia ë...

Pentagoni Angazhon Persona të Zhytur në Skandale për Blerje të Armëve për Sirinë

“Vetëm duhet të tregoheni më të mençur se qeveria”, i krenohej dileri i armëve Marc Morales një agjenti të fshehtë të FBI-së në vitin 2008. Ai po i ...

Mortajat e Serbisë në Duart e Milicias së Ndaluar Kurde

Ministria e Tregtisë e Serbisë dhe prodhuesi shtetëror i municioneve Krusik kanë zbuluar se mortajat e gjetura në duart e milicias kurde ishin pjesë e një pakete të shitur, ...

Pentagoni Devijon Rrugën e Bartjes së Armëve në Siri Pas Shqetësimeve të Gjermanisë

Misioni i Komandës së Operacioneve Speciale të Pentagonit, SOCOM, ka urdhëruar kontraktuesit e vet që të mos e përdorin më territorin e Gjermanisë për bartjen e ...

2.2 Miliardë Dollarët e Pentagonit për Armët ish-Sovjetike Drejt Sirisë

Mposhtja e Shtetit Islamik në Siri është varur nga një linjë e dyshuar e furnizimit, duke drejtuar sasi të paprecendentë të armëve dhe municionit nga Europa Lindore për ...