Postet nga: ekspertiza

Sot do të publikohet rezultati nga ekspertiza e aksidentit tragjik në Bullgari

Ministrja për Zhvillim Rajonal e Bullgarisë, Violeta Komitova sot pritet t’i publikojë rezultatet e ekspertizës në rrugën Dragiçevo – Dikanja e Poshtme, ku ka ndodhur aksidenti ...

Gjakovë, e dyshuara për vdekjen e babit të saj, do të dërgohet në Institutin e Kujdesit Shëndetësor në Shtime

T. R., e dyshuara për vdekjen e babait të saj M. R., do të dërgohet në Qendrën për Integrim, rehabilitim dhe risocializim të të sëmurë...

Komenti i mjekut ligjor që bëri raportin e vdekjes së Astrit Deharit

Më 18 nëntor të vitit 2016, Raporti i Institutit të Mjekësisë rreth shkaqeve të vdekjes së Astrit Deharit kishte konstatuar se ai ka bërë vetëvrasje.

Provat shkencore të zviceranëve që kontestojnë vetëvrasjen e Astrit Deharit

Instituti i Mjekësisë Ligjore i Lozanës në Zvicër në ekspertizën mbi vdekjen e aktivistit të Vetëvendosjes, Astrit Dehari brenda Qendrës së Paraburgimit në Prizren, ...

Kush janë mjekët kosovarë që kishin konstatuar vetëvrasjen e Astrit Deharit?

Me 18 nëntor të vitit 2016, Raporti i Institutit të Mjekësisë rreth shkaqeve të vdekjes së Astrit Deharit kishte konstatuar se ai ka bërë vetëvrasje.

Familja Dehari nesër merr ekspertizën për vdekjen e Astrit Deharit

Familja e Astrit Deharit nesër në ora 10:00 pritet ta marrë raportin e Institutit zviceran të Mjekësisë Ligjore.

Raporti i ekspertizës nga Zvicra për vdekjen e Astrit Deharit në duart e Prokurorisë

Një  zarf i Institutit Zviceran është pranuar nga Prokuroria e Shtetit për rastin e vdekjes së Astrit Deharit në qendrën e Paraburgimit në Prizren më 5 nëntor 2016.

Aksidenti i ambasadores së Turqisë, prokurori jep detaje për ngjarjen

Blerim Igrishta, prokurori në rastin e aksidentit të tre veturave ku mbetën të vdekur katër persona e u lënduan disa të tjerë, ka treguar me detaje më...