Postet nga: Edita Tahiri

Tahiri: Tendenca për të zbehur luftën e UÇK-së ishe marrëzi

Ish-ministrja për Dialog, Edita Tahiri, ka thënë se situata politike në Kosovë nuk është fare e mirë, por ja që ndodhën këto zhvillime të reja politike ...

Edita Tahiri pastroi rrobat me para të shtetit - Dokument

Ish shefja kosovare e bisedimeve me Serbinë, Edita Tahiri, gjatë një udhëtimi në Bruksel, kishte shpenzuar para të buxhetit për larjen e rrobave.

Edita Tahiri: Tragjedia e dhunimeve seksuale nuk mund të zbehet

Ish kryenegociatorja e Kosovës në dialogun me Serbinë, Edita Tahiri ka folur për dhunimet seksuale që kanë ndodhur në luftën e fundit në Kosovë.

Edita Tahiri: Gratë vetëm me protagonizëm mund të ecin përpara

Edita Tahiri, e cila ka udhëhequr dialogun në mes Kosovës dhe Serbisë për rreth shtatë vite ka thënë se gratë vetëm me protagonizëm mund ...

Edita Tahiri: Ekipi negociator, një mekanizëm shoqërues i Thaçit

Edita Tahiri, e cila ka udhëhequr dialogun në mes Kosovës dhe Serbisë për rreth shtatë vite, ka kritikuar qëndrimet e zyrtarëve të shtetit në raport ...

Tahiri: Nuk ka një Bashkim Evropian, janë dy

Roli i Bashkimit Evropian në dialogun Kosovë- Serbi nuk është siç ka qenë në të kaluarën. Kështu ka vlerësuar ish- ministrja për dialog, Edita Tahiri.

Tahiri flet për arsyen "e vërtetë" për vendosjen e taksës

Ish- kryenegociatorja në dialogun në mes Republikës së Kosovës dhe asaj të Serbisë, Edita Tahiri ka thënë se vendosja e taksës 100 për qind ndaj produkteve ...

Edita Tahiri: Idenë për shkëmbim territoresh e solli Edi Rama te Thaçi nga Beogradi

Ish- kryenegociatorja në bisedimet Kosovë- Serbi, Edita Tahiri, ka thënë se idenë për shkëmbimin e territoreve të cilën e ka shpalosur Presidenti Thaçi gjatë ...