Postet nga: e mitura

Detaje, shqiptari 25-vjeçar dyshohet se keqpërdori seksualisht një vajzë rome nën 16 vjeçe

Një 25 vjeçar është arrestuar mbrëmë nga Policia në fshatin Breskovik të Pejës për keqpërdorim seksual të të miturës.

Gjykata vendos për 26 vjeçari nga Gjilani i dyshuar për shantazhet intime ndaj 14 vjeçares

21 00

26 vjeçari i kërkon marrëdhënie intime të miturës për të mos i publikuar fotografitë intime

Një e mitur nga Gjilani është shantazhuar para dy ditëve nga një person i dyshuar.

Vushtrri, e mitura sulmohet seksualisht

Një qytetar ka raportuar në polici se vajza e tij e mitur është sulmuar seksualisht nga një i dyshuar, i panjohur.

3 vjet burg të akuzuarit për mundësim prostitucioni viktimës 16 vjeçare

Gjykata Themelore në Gjilan ka shqiptuar Aktgjykim dënues ndaj të akuzuarit N. M. në kohëzgjatje prej 3 burg si dhe dënim me gjobë prej 500 euro për shkak ...

Gjilan, babai kërcënon vajzën e mitur me thikë

Një vajzë e mitur është kërcënuar nga babai i saj në fshatin Zhegër të Gjilanit.

Arrihet marrëveshje për kompensimin e të miturës 12 vjeçare që u lëndua në aksident

Kompania e sigurimeve KS ''Illyria'' dhe përfaqësuesi i palës paditëse, avokati Blerim Mazreku, arritën marrëveshje që pala e dëmtuar, në këtë rast ...

Ferizaj, e mitura keqpërdoret seksualisht

Një person është arrestuar nga policia në Ferizaj për keqpërdorim seksual të personave të mitur.