Postet nga: e-kosova

Nga shtatori deklarimi i anëtarësisë së sindikalistëve mund të bëhet në platformën 'E-Kosova'

Ministri i Financave, Hekuran Murati tha se që nga muaji i ardhshëm të gjithë anëtarët e sindikatave, qoftë ata të arsimit, shërbyes civil, mjekë, policë apo ...

Fëmijët e lindur nga 1 janari i 2014 pritet të përfitojnë shtesat prej 10 euro që nga korriku

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ka njoftuar qytetarët se nga sot hapet aplikimi edhe për fëmijët e lindur nga 1 janari i vitit 2014 që të ...

Regjistrimi i automjeteve në E-Kosova, qytetari prapë duhet të shkojë në QRA për të vulosur librezat

Vazhdimi i regjistrimit të veturës është njëri nga shërbimet e reja elektronike në portalin E-Kosova, i cili nuk përbën ndonjë dallim nga mënyra se ...

Dokumentet që nxirren në ‘e-Kosova’ nuk vlejnë jashtë vendit

Certifikata e lindjes, ekstrakti i lindjes, certifikata e martesës, certifikata e vdekjes, si dhe shërbimi për vazhdimin e regjistrimit të veturës, janë disa nga shërbimet ...

Për vetëm tre ditë shkarkohen rreth 20 mijë çertifikata në E-Kosova

Për vetëm tre ditë janë shkarkuar rreth 20 mijë çertifikata në platformën E-Kosova.

Kurti dhe Sveçla bëjnë lansimin e disa shërbimeve të reja elektronike përmes platformës 'e-Kosova'

Kryeministri i vendit Albin Kurti, dhe ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, kanë marrë pjesë në lansimin e shërbimeve të reja elektronike në portalin e-Kosova, që ...

Ankesa të shumta lidhur me thirrjen e MKRS-së për mbështetje të projekteve kulturore

Krijues dhe njohës të zhvillimeve kulturore në vend ka dalë me kritika të shumta lidhur me thirrjen e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit për mbështetje ...