Postet nga: Dyshime

Dyshime se u çelën dosjet e konkursit për staf të rregullt në Fakultetin e Bujqësisë

Dosjet e aplikuesve për emërim, riemërim ose avancim në Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” dyshohet se u hapën ...

Dyshimet për sulm seksual, suspendohet punonjësi i një shkolle në Malishevë - DOKUMENT

Është suspenduar një punonjës i një shkolle në Malishevë, pasi është arrestuar nën dyshimet për sulm seksual.

Deklarohet Instituti i Shëndetësisë Publike pas dyshimit për helmim nga uji në Han të Elezit

Pas dyshimit për helmim nga uji të 130 qytetarëve të Hanit të Elezit, Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka njoftuar se kanë kryer ...

Arrestohet profesori i dyshuar për pedofili në Prizren

Policia e Kosovës e ka arrestuar sot profesorin F.K, për të cilin janë ngritur dyshime për pedofili gjatë një emisioni televiziv.

Verifikimi ngadalëson largimin e refugjatëve afganë nga Kosova për në SHBA

Nisja për në Amerikë e refugjatëve të mbetur afganë në Kosovë varet nga përfundimi i një sërë kontrollesh të detajuara për të kaluarën e ...

Shtohen dyshimet për mospërputhjet në testimet për COVID-19 në Maqedoninë e Veriut

Numri i ulët i rezultateve pozitive të testeve për COVID që vijnë nga një numër laboratorësh të rinj testimi po nxit dyshimin se disa prej tyre ...

Dyshime për keqpërdorim të të dhënave të fëmijëve kosovarë nga organizata 'World Vision'

Organizata ndërkombtare jo-qeveritare po dyshohet se përmes një programi për mbështetjen e fëmijëve në rajonin e Lipjanit, një qytet afër Prishtinës, keqpë...

Ekskluzive - Nisin hetimet ndaj RTK-së për kontratën e marrjes me qira të 17 veturave

Sektori për Hetimin e Korrupsionit në Policinë e Kosovës, ka nisur hetime ndaj Radio Televizionit të Kosovës rreth kontratës së RTK-së për marrjen me qira ...