Postet nga: Dushan Maksimoviq

Vendimi i fundit i Gjykatës ndaj tre të arrestuarve për rastin 'Banjska'

Dushan Maksimoviq, Vladimir Toliq dhe Blagoje Spasojeviq, të dyshuar për sulmin terrorist në Banjskë, nga i cili sulm mbeti i vrarë rreshteri i Policisë së Kosovës Afrim Bunjaku ...

Sulmi terrorist në Banjskë – Vendimi i fundit i gjykatës për tre të paraburgosurit

Gjykata e Prishtinës ka konfirmuar për KALLXO.com më 23.02.2024 KALLXO.com se tre të dyshuarve për sulmin terrorist në Banjskë: Dushan Maksimoviq, Vladimir Toliq dhe Blagoje Spasojeviq, ...

Të dyshuarit për terrorizëm në Banjskë ankohen për paraburgimin, Gjykata e Apelit merr vendim

Tre të dyshuarve për sulmin terrorist në Banjskë me 24 shtator, Dushan Maksimoviq, Vladimir Toliq dhe Blagoje Spasojeviq para disa ditëve, Gjykata Themelore e Prishtinës ua konfirmoi vazhdimin ...

Tre të dyshuarëve për sulmin terrorist në Banjskë u vazhdohet paraburgimi

Dushan Maksimoviq, Vladimir Toliq dhe Blagoje Spasojeviq, të dyshuar për sulmin terrorist, në të cilin mbeti i vrarë rreshteri i Policisë së Kosovës, Afrim Bunjaku dhe u plagos ...

Gjykata merr vendim për 3 të arrestuarit për sulmin terrorist në Banjskë

Dushan Maksimoviq, Vladimir Toliq dhe Blagoje Spasojeviq, të dyshuar për sulmin terrorist në Banjskë ku mbeti i vrarë rreshteri i Policisë së Kosovës Afrim Bunjaku dhe u plagos ...

Vendimi i Apelit për serbët e arrestuar për sulmin terrorist në Banjskë

Gjykata e Apelit ka vërtetuar gjykimin e Gjykatës Themelore që tre serbët e arrestuar Dushan Maksimoviq, Vladimir Toliq dhe Blagoje Spasojeviq që të mbesin nën masë...

Tre të arrestuarit e grupit terrorist Gjykata i çon në paraburgim

Tre të arrestuarve për sulmin terrorist  të së dielës në Banjskë të Zveçanit iu është caktuar masa e paraburgimit për 30 ditë nga Gjykata e Prishtinës.