Postet nga: durim sheremeti

Dënohet ish-shefi i kabinetit të kryetarit të Pejës

Edhe në rigjykim, gjykata i ka gjetur fajtor ish-shefin e kabinetit të kryetarit të Pejës, Durim Sheremeti dhe tre zyrtarëve të tjerë komunalë, Gëzim Shala, Gëzim ...

Kryetari i Pejës Gazmend Muhaxheri dëshmon në procesin gjyqësor ndaj ish shefit të kabinetit të tij

Kryetari i Komunës së Pejës, Gazmend Muhaxheri ka dal sot para gjykatës së Pejës për të dëshmuar lidhur me procesin gjyqësor ku ish ...

Anulohet seanca ndaj ish-shefit të kabinetit në Komunën e Pejës

Gjykata e Pejës e ka anuluar seancën e sotme ndaj ish-shefit të kabinetit në Komunën e Pejës, Durim Sheremeti i cili po akuzohet për keqpë...

Dënohet ish-shefi i kabinetit të kryetarit të Pejës

Gjykata e Pejës e ka shpallur fajtor ish-shefin e kabinetit të kryetarit të Komunës së Pejës, Durim Sheremetin, për keqpërdorim detyre. Ai u dënua ...

Përfundon gjykimi ndaj ish-shefit të kabinetit të kryetarit të Pejës, prokurori kërkon t'i ndalohet ushtrimi i funksionit zyrtar

Durim Sheremeti, ish-shef i kabinetit të kryetarit të Pejës, i akuzuar për korrupsion, doli sot para Gjykatës së Pejës për t'u ballafaquar edhe një herë ...

Dështon seanca ndaj ish-shefit të kabinetit të Gazmend Muhaxherit

Gjykata e Pejës ka dështuar të vazhdojë procesin gjyqësor ndaj ish- shefit të kabinetit të Kryetarit të Komunës së Pejës, Durim Sheremetit.

Apeli konfirmon aktakuzën për korrupsion kundër shefit të kabinetit të Gazmend Muhaxherit

Durim Sheremeti, shef i kabinetit të kryetarit të Pejës, i akuzuar për korrupsion i është konfirmuar aktakuza nga Gjykata e Apelit.

Konfirmohet aktakuza për korrupsion ndaj shefit të Kabinetit të Gazmend Muhaxherit

Gjykata e Pejës e ka konfirmuar aktakuzën për keqpërdorim të detyrës zyrtare ndaj Durim Sheremetit, shefit te kabinetit të kryetarit të Pejës.