Postet nga: Durim Osmani

Praktika e Gjykatave të Kosovës në zgjidhjen e rasteve të shpifjes dhe fyerjes

Rregullimi ligjor i shpifjes dhe fyerjes

Gjykata i refuzon “Burdushit” kërkesën për hudhjen e aktakuzës

Gjykata e Prishtinës i ka refuzuar kërkesën për hudhjen e aktakuzës, Hysri Peqanit i njohur si “Burdushi”.

“Burdushi” kundërshton aktakuzën e cila e ngarkon për pasurim të kundërligjshëm

Në seancën e shqyrtimit të dytë, Hysri Peqani, i njohur si “Burdushi”, i cili nga ana e Prokurorisë Speciale po akuzohet për tri vepra penale, përmes mbrojtë...

Dështon seanca gjyqësore ndaj "Burdushit”

Është anuluar seanca ndaj Hysri Peqanit i njohur si “Burdushi”, i cili akuzohet për veprat penale ushtrim i kundërligjshëm i veprimtarisë mjekësore, armëmbajtje pa leje ...

Rasti "Insajderi", avokati: Arrestimi i Ardian Alajt, ndër më të paligjshmit në Kosovën e pasluftës

Ardian Alaj është arrestuar ditë më parë nga Policia e Kosovës nën dyshimin për hyrje në sisteme kompjuterike, vetëgjyqësi dhe keqpërdorim i besimit.

VIDEO: Çështja “Insajderi”, fillon ballafaqimi në Gjykatë

Nga sot beteja për portalin “Insajderi.com” është bartur në Gjykatën e Prishtinës.

Gjykimi i avokatit Haxhi Çekaj, avokati Osmani i kërkon trupit gjykues mbrojtje nga dëshmitari

Në gjykimin e avokatit Haxhi Çekaj, i cili akuzohet për mashtrim, është marrë në pyetje dëshmitari i rastit, Jashar Lokaj.