Postet nga: dulina hamiti

Prokurorja shkon në varrim të nënës së koleges, shtyhet seanca

Në gjykimin për keqpërdorime në ndërrimin e disa ngastrave kadastrale në komunën e Gjakovës, Pejës si dhe të Deçanit është shtyrë seanca pë...

Prokurorja nuk Paraqitet në Gjykimin për Ryshfet

Prokurorja nuk Paraqitet në Gjykimin për Ryshfet

Në gjykimin ku zyrtarët e AKP-së, Fevzi Hajdari dhe Taulant Tahirsylaj po akuzohen për marrje ryshfeti, prokurorja Dulina Hamiti nuk u paraqit në seancë.

Dëshmitari: Më kërkuan 20 mijë Euro për Regjistrim të Pronës

Ramush Misini, i dëmtuari i rastit ku të akuzuar janë dy zyrtarë të Agjencisë Kosovare të Privatizimit tregoi në gjykatore  në detaje vështirësitë që kishte kaluar duke ...

Vëllai i Zahir Pajazitit pa Avokat në Seancën e Sotme

Avokati Bejtush Isufi mungoi në seancën e gjykimit ku për dhënie të paligjshme të pensionit të dëshmorit po akuzohen Bajram Pajaziti e Bajram Azemi.

Trajnimi i Prokurores Shtyn Gjykimin për Fajde

Ndonëse seanca ishte caktuar para më shumë se 3 javëve, asnjë prokuror nga Prokuroria Themelore e Prishtinës nuk u paraqit në gjykimin ku dy persona akuzohen për ...

SMS të Rinj në Fundin e Gjykimit të Doktorit

“Paraqesim kërkesë për plotësimin e provave. Në shkresat e lëndës ka ekzistuar një kërkesë për nxjerrjen e hyrjeve-daljeve të SMS-ve dhe sipas të ...

Gjykimi për Vjedhjet në Depon e Makinave të Sekuestruara

Enver Krasniqit, ish-drejtorit të Agjencisë për Administrimin e Pasurisë së Sekuestruar iu lexua sot aktakuza nga prokurorja Dulina Hamiti, ndërsa pas këtij leximi, kryetari i trupit gjykues ...