Postet nga: dukagjin pupovci

Pupovci pjesëmarrës në takimin e Platformës Drejtuese për kërkim dhe inovacion

Zëvendësministri i Ministrisë së Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Dukagjin Pupovci mori pjesë në takimin virtual të Platformës Drejtuese për Ballkanin Perëndimor për ...

Dukagjin Pupovci konfirmon emërimin si zëvendësministër i Arsimit

Njohësi i çështjeve të arsimit, Dukagjin Pupovci, ka konfirmuar përmes një emaili se është emëruar zëvendësministër në Ministrinë e Arsimit.

Dukagjin Pupovci emërohet zv.ministër i Arsimit

Njohësi i çështjeve të arsimit, Dukagjin Pupovci është emëruar zëvendësministër i Arsimit dhe Shkencës.

Mësimi në shtator mund të fillojë nga ekrani, ekspertët rekomandojnë më shumë udhëzime

Ashtu siç përfundojë viti shkollor 2019/20 përmes ekranit televiziv, nxënësit e Kosovës do të mund të fillojnë mësimin në shtator në formë të njëjtë, ...

Ministria e Arsimit po përgatitet për testin e maturës

Ministria e Arsimit po bën të gjitha përgatitjet për testin e maturës, ku sivjet do t’i nënshtrohen rreth 27 mijë maturantë. Ndërkohë, pritet që ...

Kurti premton qeveri të fokusuar në arsim, analistët kritikojnë programin

Ekspertë të fushës së arsimit po kërkojnë plane konkrete të arsimit nga qeveria e udhëhequr nga Albin Kurti. Ata kanë komentuar disa pika të programit të qeverisë ...