Postet nga: dukagjin pupovci

Inspektorati i Arsimit dorëzon kallëzim Penal ndaj Shpend Ahmetit dhe dy zyrtarëve të tjerë të Komunës së Prishtinës

Inspektorati i Ministrisë së Arsimit ka ushtruar kallëzim penal ndaj Komunës së Prishtinës për zgjedhjen e drejtorëve të shkollave në këtë komunë.

MASHTI: Mbi 94% e mësimdhënësve janë të vaksinuar

Zëvëndësministri i Arsimit, Dukagjin Pupovci, ka treguar për numrin e mësimdhënësve të vaksinuar me vaksinën anti-Covid.

Pupovci: Kemi shpërndarë tekste shkollore aq sa kanë kërkuar DKA-të

Zëvëndësministri i Arsimit, Dukagjin Pupovci, ka dhënë detaje për pajisjen me libra të nxënësve të shkollës së mesme të ulët si ...

Pupovci: Ka filluar rishikimin i Udhëzimit Administrativ për lirimin e studentëve nga pagesat semestrale

Në njërën ndër pikat e programit të  Qeverisjes Kurti 2  është paraparë që studentët e nivelit Bachelor dhe Master në Universitete Publike të lirohen nga pagesat e ...

Drejtori i shkollës në Fushë-Kosovë kundërshton SBASHK-un, thotë se duhet të mbahet mësimi plotësues

Më 20 prill, Ministria e Arsimit mori vendim që të organizohet mësimi plotësues në shkolla për nxënësit që kanë ngecje në rezultate si pasojë e pandemisë ...

Çka na mësoi mësimi në distancë gjatë pandemisë?

Prej kur në Kosovë erdhi pandemia, e mësimi nëpër klasa kaloi në platforma online, shumë vështirësi u paraqitën për nxënësit.

Arsimi në pandemi - LIVE

Sonte në emisionin "Kallxo Përnime" po ndiqni debatin për arsimin në pandemi.

Premtohet mbështetje për nxënësit e Luginës

Ministrja e MASHTI-it, Arbërie Nagavci dhe zëvendësministri, Dukagjin Pupovci, kanë zhvilluar takim me kryetarin e Këshillit Kombëtar Shqiptar, Ragmi Mustafa dhe shefin e kabinetit të ...