Postet nga: “Drustvo Elektrosever”

Besnik Bislimi për Udhërrëfyesin për energjinë: Nuk ka konstruktivitet në implementim nga pala serbe

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Besnik Bislimi, ka thënë se sa i përket marrëveshjes për Udhërrëfyesin e energjisë, nuk ka konstruktivitet nga pala ...

Fejzullahu: Qytetarët në veri mund të zgjedhin edhe furnizues të tjerë përveç ‘Drustvo Elektrosever’

Kryesuesi i Bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë, Ymer Fejzullahu, ka thënë se qytetarët në komunat veriore mund të zgjedhin nëse duan të furnizohen nga ...

ZRrE: Kompania “Drustvo Elektrosever” ka licencë vetëm për furnizim, jo për shpërndarje

Kryesuesi i bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë, Ymer Fejzullahu, tha se kompania serbe “Drustvo Elektrosever” ka licencë vetëm për furnizim me energji elektrike dhe jo ...

Kush është kompania “Drustvo Elektrosever” dhe si do të veprojë në Kosovë?

Zyra e Rregullatorit të Energjisë në Kosovë sot pritet ta licencojë një kompani serbe për furnizim me energji elektrike për 4 komunat veriore të vendit.

Prokuroria jep detaje në lidhje me shpërthimin në elektro-distribucionin në Mitrovicë të Veriut

Në orët e vona të mbrëmjes së kaluar është raportuar për një shpërthim në elektro-distribucionin në Mitrovicë të Veriut.

KOSTT rrezikon falimentimin, vetëm në nëntor dhe dhjetor ka paguar 18 milionë euro për humbjet në veri

Operatori i Sistemit, Transmisionit dhe Tregut të Energjisë Elektrike të Kosovës (KOSTT) ka kërkuar nga Zyra e Rregullatorit të Energjisë që urgjentisht t'ia largojë obligimin e mbulimit të ...

Kompania nga Mitrovica e Veriut “Drustvo Elektrosever” aplikon për licencë në ZRrE

Një kompani nga  Mitrovica e Veriut ka aplikuar për licencë të operimit në Zyrën e Rregullatorit të Energjisë në Kosovë.