Postet nga: droga në shkolla

Katër ferizajas dënohen me nga 250 euro për më pak se 1 gram drogë

Gjykata e Ferizajt i ka dënuar katër persona me gjobë pasi i ka gjetur fajtorë për posedim të narkotikëve.

Drogat në shkolla

Të premten, emisioni ‘Drejtësia në Kosovë’ transmetoi emisioni për luftën e policisë dhe prokurorisë ndaj drogave në shkollat fillore dhe të mesme të Kosovës.

Qavolli: Prokuroria në Pejë ka ngritur aktakuzë për 0.01 gram të drogës

Emisioni “Drejtësia në Kosovë”, këtë javë ka trajtuar temën për luftën e policisë dhe prokurorisë ndaj drogave në shkollat fillore dhe të mesme në Kosovë.

Uka: Shumica e të arrestuarve për drogë në Gjakovë janë shtetas të Shqipërisë

Emisioni “Drejtësia në Kosovë”, këtë javë ka trajtuar temën për luftën e policisë dhe prokurorisë ndaj drogave në shkollat fillore dhe të mesme në Kosovë.

Jashari: Kallëzimet penale për drogë hedhen vetëm kur nuk ka prova

Ish përdoruesi i marihuanës: Jeta me drogë si në ferr

Reshiti: Siguria në shkolla është për çdo kritikë

Petrit Kryeziu: Prokuroria në Prizren nuk hedh kallëzimet penale për sasi të vogël të drogës

Emisioni “Drejtësia në Kosovë” këtë javë ka trajtuar temën për luftën e policisë dhe prokurorisë ndaj drogave në shkollat fillore dhe të mesme në Kosovë.