Postet nga: driton muharremi

Gjykimi i ish-ministres Dhurata Hoxha dhe të tjerëve, prokurorja e cilëson ekspertizën financiare "joprofesionale" dhe "të pabesueshme"

Në gjykimin e ish-ministres Dhurata Hoxha dhe të Gëzim Dushit, Fitim Mustafë dhe Ekrem Tahirit, të akuzuar për keqpërdorim të detyrës dhe autoritetit zyrtar, ka pë...

Gjykimi i ish-ministres Dhurata Hoxha dhe i të tjerëve, dëshmon eksperti financiar

Në gjykimin e ish-ministres së Integrimeve Europiane, Dhurata Hoxha, dhe të pandehurve Gëzim Dushi, Fitim Mustafa dhe Ekrem Tahiri, në seancën e 04.06.2024 është dëgjuar dëshmia e ...

Në Gjykatë shikohen pamjet e masave të fshehta të përdorura ndaj ortopedit të akuzuar për ryshfet

Sabit Sllamniku, i akuzuar për marrje ryshfeti dhe keqpërdorim detyre si kryetar i Komisonit për vlerësimin e invaliditetit, është ballafaquar me masat e fshehta të Prokurorisë ...

Telekomi kërkon të përjashtohet gjyqtari Alajdin Tërshnjaku nga gjykimi në rastin kundër "Dardafon.net"

Telekomi i Kosovës ka kërkuar të përjashtohet nga trajtimi i rastit gjyqtari Alajdin Tërshnjaku në çështjen komerciale kundër operatorit ekonomik "Dardafon.net" L.L.C. ...

Dorëheqja e gjykatësit Muharremi erdhi pas refuzimit të ankesës së tij nga Supremja

Dorëheqja e gjykatësit Muharremi ka ardhur pasi Gjykata Supreme e ka refuzuar ankesën e tij ndaj vendimit lidhur me degradimin e tij nga Gjykata e Apelit në ...

KGJK konfirmon dorëheqjen e Driton Muharremit

Këshilli Gjyqësor i Kosovës ka konfirmuar dorëheqjen e parevokueshme të gjykatësit Driton Muharremi.

Jep dorëheqje gjykatësi Driton Muharremi

Driton Muharremi ka dhënë dorëheqje nga pozita e gjyqtarit, pasi Këshilli Gjyqësor i Kosovës ka marrë vendim për transferimin e përkohshëm të ...

Për shkak të shkeljeve disiplinore, degradohet gjykatësi Driton Muharremi

Këshilli Gjyqësor i Kosovës ka marrë vendim për transferimin e përkohshëm të gjyqtarit Driton Muharremi nga Gjykata e Apelit në Gjykatën Themelore të ...