Postet nga: Drita Hajdari

Shpresa për rastin e Vasfije Krasniqit, Prokuroria mund ta trajtojë në kontekstin e përgjegjësisë komanduese

Prokurorja  e Prokurorisë Speciale të Kosovës, Drita Hajdari, ka folur për rastin e Vasfije Krasniqi-Goodman për dhunim gjatë luftës.

Prokurorja kërkon që viktimat e dhunimeve seksuale ta kontaktojnë atë drejtpërdrejt

Prokurorja e Prokurorisë Speciale të Kosovës, Drita Hajdari, në emisionin “Kallxo Përnime” ka treguar se si ka trajtuar rastin e raportimit të viktimës së dhunës seksuale ...

Si ndodhi dhunimi seksual në Vushtrri?

Prokurorja e Prokurorisë Speciale të Kosovës, Drita Hajdari, në emision “Kallxo Përnime” ka rrëfyer se si ka ndodhur dhunimi seksual në Vushtrri, për të cilin dje ...

Emocionet e prokurores Drita Hajdari për momentin e takimit me viktimën e dhunës seksuale

Prokurorja e Prokurorisë Speciale të Kosovës, Drita Hajdari, në emision “Kallxo Përnime” ka folur pas dënimit të parë për dhunë seksuale gjatë luftës në Kosovë.

Intervistë me Drita Hajdarin, prokurore e Prokurorisë Speciale

Sonte në emisionin "Kallxo Përnime" do të ndiqni intervistën me prokuroren e Prokurorisë Speciale të Kosovës, Drita Hajdarin.

Drita Hajdari flet pas dënimit të parë për dhunë seksuale gjatë luftës në Kosovë

Zoran Vukotiq është shpallur fajtor nga Gjykata e Prishtinës dhe është dënuar me 10 vite burgim për krime lufte  kundër popullatës civile të kryera gjatë luftë...

Arsyetimi i Supremes për rastin "Pronto"

Në korrik të vitit të kaluar Gjykata e Apelit kishte marrë vendim me të cilin e kishte aprovuar pjesërisht ankesën e Prokurorisë Speciale, dhe vendimin lirues të Gjykatë...

Përjashtohen monitoruesit nga seanca ndaj Goran Stanishiqit, i akuzuar për krime lufte

Në seancën e paraparë ndaj të akuzuarit Goran Stanishiq, i cili po akuzohet për krime lufte të kryera në fshatin Sllovi të Lipjanit, kryetari i trupit gjykues, gjyqtari ...