Postet nga: Drenusha-Behluli Mehmeti

Gjykimi për ndërtimin e Shtëpisë së Kulturës në Zhur, ish-zyrtarët shpallen të pafajshëm

 

Eksperti financiar jep vlerën e dëmit lidhur me objektin e Shtëpisë së Kulturës në Zhur

Në Gjykatën e Prizrenit ka vazhduar seanca ndaj të akuzuarve për ndërtimin e Shtëpisë së Kulturës në Zhur.

Gjykimi për ndërtimin e Shtëpisë së Kulturës në Zhur, refuzohet propozimi i prokurorit për ekspertizë të tretë

Gjykata e Prizrenit të martën ka refuzuar propozimin e prokurorit që të bëhet ekspertiza e tretë lidhur me rastin e ndërtimit të Shtëpisë së Kulturës ...

Gjykimi për ndërtimin e Shtëpisë së Kulturës në Zhur, Gjykata e hedh si të papranueshme ekspertizën

Ish-zyrtarët komunalë të Prizrenit, Almir Saiti, Muhamet Bajrami, Hatixhe Përzhella dhe zyrtarja e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Drenusha Behluli-Mehmeti, po përballen me gjyqin pë...

Shtyhet gjykimi ndaj ish-zyrtarëve komunalë lidhur me ndërtimin e Shtëpisë së Kulturës në Zhur

Pasi që nuk ishte përkthyer shtojca e ekspertizës financiare në rastin ku ish-zyrtarët komunalë të Prizrenit, po akuzohen për keqpërdorim të detyrës zyrtare, seanca ...

Parashkruhet vepra, hidhet poshtë aktakuza për njërin prej zyrtarëve komunalë të Prizrenit

Në Gjykatën e Prizrenit është mbajtur seanca ndaj 5 të dyshuarve për keqpërdorim të detyrës zyrtare lidhur me ndërtimin e Shtëpisë së Kulturës në ...