Postet nga: Dren Paca

Caktohet data e shpalljes së aktgjykimit ndaj Sanije Rexhës dhe Kushtrim Balës

Është dhënë fjala përfundimtare në rastin ku dy zyrtarët e MPMS-së, Sanije Rexha dhe Kushtrim Bala po akuzohen për keqpërdorime me formularët për ...

Gjykimi ndaj gruas së 'Sandokanit', rrëfehet në Gjykatë zyrtari i Ministrisë së Punës

Në gjykimin ndaj dy zyrtarëve të MPMS-së, Sanije Rexha dhe Kushtrim Bala, të akuzuar për keqpërdorime me formularët për njohjen e statusit të veteranëve ...

Refuzohet kërkesa për hedhje të aktakuzës ndaj gjyqtarit të akuzuar për ryshfet

Gjykatës e Prishtinës ka refuzuar kërkesën për hedhje të aktakuzës ndaj gjyqtarit nga Peja, Sali Berisha, i cili po akuzohet për veprat penale ...

Gjykimi i gjyqtarit Rafet Ismaili, dëshmitari thotë se i dha disa herë para për lëndën e tij

Në gjykimin ndaj gjykatësit Rafet Ismaili dhe policit Blerim Gashi, të cilët akuzohen për ushtrim ndikimi, ka vazhduar të dëgjohet në cilësinë e dëshmitarit, ...

Dëshmitarja tregon për rolin e të akuzuarve në shqyrtimin e aplikacioneve për statusin e veteranëve të UÇK-së

Në gjykimin ndaj dy zyrtarëve të MPMS-së, Sanije Rexha dhe Kushtrim Bala, të akuzuar për keqpërdorime me formularët për njohjen e statusit të veteranëve ...

Dëshmitari: Më janë kërkuar para deri në 200 mijë euro nga gjyqtarë e prokurorë

Në gjykimin ndaj gjykatësit Rafet Ismaili dhe policit Blerim Gashi, të cilët akuzohen për veprën penale ushtrim ndikimi, është dëgjuar dëshmitari Florim Zekaj.

Nis gjykimi ndaj gjyqtarit Rafet Ismaili, i akuzuar për ushtrim ndikimi

204  ditë nga ngritja e aktakuzës për ta, gjykatësi Rafet Ismajli dhe polici Blerim Gashi, sot janë ulur në bankën e të akuzuarve për veprën ...

Gjyqtari nga Peja i akuzuar për ryshfet del para Gjykatës

Gjykatësi Sali Berisha që po akuzohet  për marrje ryshfeti dhe armëmbajtje pa leje është deklaruar i pafajshëm sot në Gjykatën e Prishtinës.