Postet nga: Drejtoria e Inspektoratit

VIDEO - Komuna ua rrënon shtëpinë në kohë pandemie

Inspektorati i komunës së Prishtinës ka rrënuar një shtëpi në rrugën ' Driton Azemi' në lagjen Bregu i Diellit. Familja tre antarëshe tani kanë ...

Aktakuzë për zyrtaren e Ministrisë së Mjedisit, dyshohet se e dëmtoi 70 mijë euro Komunën e Prizrenit

Prokuroria e Prizrenit ka njoftuar se ka ngritur aktakuzë ndaj H.K., zyrtare ligjore në Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, nën dyshimin se nuk i ka pë...

Prizren, Inspektorati largon reklamat e vendosura pa leje

Drejtoria e Inspektoratit në Prizren ka filluar largimin e tabelave reklamuese të vendosura në pjesë të ndryshme të qytetit, pa leje.

Prishtinë, komuna gjobit kompaninë për mungesë të rrethojave në vendpunishte

Një gjobë në vlerë 500 euro është lëshuar sot nga ana e Drejtorisë së Inspeksionit në Komunën e Prishtinës, për një objekt i cili ishte duke u ...

Inspektorati në Prizren Ndalon Punimet në Katër Objekte pa Leje

Drejtoria e Inspektoratit në komunën e Prizrenit gjatë ditës i ka ndaluar punimet edhe në katër objekte.

Mbi 20 Tonë Produkte Ushqimore me Afat të Skaduar Janë Asgjësuar në Viti

Drejtori i Inspektoratit në komunën e Vitisë, Skender Ahmeti në një konferencë për shtyp të organizuar për tremujorin e parë ka treguar se në komunën e ...

Komuna e Pejës Rrënon 12 Objekte, Një Jo

Komuna e Pejës Rrënon 12 Objekte, Një Jo

Së paku 12 objekte te “Qendra Zejtare” në qendër të Pejës janë rrënuar nga Drejtoria e Inspektoratit komunal.